Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

Bivši učesnik ZADRUGE imao tešku saobraćajnu nesreću: Zadobio teške povrede, verenica u suzama istrčala iz rijalitija (VIDEO)

Bivši učesnik zadruge, dživeo tešku saobraćajnu nesreću

1600673735_maja.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Jovica Putniković, sinoć je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, kada je pao sa motora. U bolnici je i lekari mu se bore za život.

Pročitajte još: Ovako izgleda kada Dragan Stojković Bosanac pokuša da PODMITI Mariju Šerifović (FOTO)

S obzirom da mu se devojka nalazi trenutno u popularnom rijalitiju, Veliki šef, odlučio je da saopšti ove vesti i Maji Marković, Jovicinoj verenici, koja se trenutno nalazi u rijalitiju.

Kada je Lepi Mića, pročitao pismo Velikog šefa, Maja je briznula u plač i krenula ka kapiji rijalitija, kako bi bila uz svog verenika.

Takođe, i sestra bivšeg učesnika, na društvenim mrežama, poslala je jaku poruku, moleći se da ostane živ: - Ne daj se bato moj.

 Foto: Instagram Printscreen/maja_trumbetas

Nakon nešto više od sat vremena, Maja se vratila u rijaliti sa lepim vestima: - -U redu je povređen je, ali nije životno ugrožen, biće u redu.  Ima prelom obe ruke, ključne kosti, ortopedske su povrede - dodala je.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas