Oglas
· · Komentari: 0
Proverite

Nikad otkrivena misterija: Da li ste znali da čudesna konstrukcija piramida ima NEVEROVATNA SVOJSTVA? (VIDEO)

Oštri žilete, čisti srebro, čuva namirnice, sprečava truljenje...

1597234994_piramide.jpg
Foto:"Depozit"
Oglas

O piramidama, ma kako to čudno zvučalo, ne znamo skoro ništa! Počevši od toga kako su napravljene, ko ih je i zašto napravio. Koja im je funkcija. Sve što moderna nauka tvrdi i dalje je pod velom misterije, sa puno pitanja na koja niko nema prave odgovore. Sve su manje više činjenice koje samo još više produbljuju misteriju staru koliko i piramide.

Pročitajte još: OVDE možete da birate šta želite, a samo KILOEMTAR DALJE vas čeka pravo iznenađenje (FOTO)

Ali, da li ste znali za jedan zanimljiv eksperiment koji se u doba SSSR-a, s kraja četrdesetih godina prošlog veka, obavljao na jednom institutu i koji je trebalo da dokaže "posebna svojstva piramida", preciznije rečeno oblika piramida.

Na ideju su, priča kaže, tamošnji naučnici došli posmatrajući strukturu Velike piramide u Gizi, kao i svih onih koje su pravljene tako da im je visina jednaka dužini stranice a da dve strane moraju biti potpuno paralelne sa severom i jugom...

Uočili su da je odaja u kojoj je bilo smešteno telo faraona uvek na istom mestu. Proučili su i informacije da je u pojedinim odajama pronađeno semenje biljaka, osušeno lišće savršeno očuvano, da na srebru, zlatu nije bilo nikakve patine...

Uz sve to dodali su istraživači i tada već brojne spekulacije koje su tvrdile da ukoliko na primer stavite žilet u vernu rekonstrukciju piramide iz Gize, na mesto gde je sahranjen faraon, žilet će se naoštriti. Tvrdilo se da mleko ne može da se pokvari u pakovanju oblika piramide i da se samo lagano pretvori u jogurt.

Pročitajte još: Tražite je na POGREŠNOM mestu! Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

Pisalo se u tim kvazi-naučnim radovima, većinom na Zapadu, da ako u posudu oblika piramide stavite srebrni nakit, novac, da će posle izvesnog vremena postati sjajni kao izglancani. Većina namirnica stavljenih u piramidu neće se pokvariti već samo sasušiti. Cveće koje je stavljeno u piramidu trajaće mnogo duže nego u vazi, a kada se osuši izgledaće kao kada je bilo sveže, neće se sparušiti. Zagađena voda posle izvesnog vremena u piramidi postaje pitka, a seme klija znatno brže nego inače, čak i bez zalivanja! Sve su to imali sovjetski naučnici da provere.

Pročitajte još: Svi najčuveniji egiptolozi se slažu oko ovih SEDAM ČINJENICA u vezi sa piramidama!

Navodno, eksperiment je trajao nekoliko godina. Na kraju, kada je predstavljao rezultate eksperimenta, jedan od rukovodilaca projekta je tadašnjim šefovima, jednostavno rekao:

- Nismo uspeli ništa da dokažemo. Ali, trebalo bi praviti piramide!

Nedugo zatim na tržištu Evrope i SAD pojavio oštrač žileta u obliku piramide, a švedska kompanija preplavila je tržište svojim proizvodom u obliku piramide u kojoj se prodavalo mleko, jogurt...

Za pojedine bogate ljude pravljene su posebne piramide u kojima su satima boravili. Neki čak tvrde da su im izlečile zubobolje, migrene. Pa i znatno teže bolesti.

                                   Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas