Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

Dijana Janković zgrozila poznate: Bebu ostavila sa dadiljama, da bi otišla na odmor (FOTO)

Nakon mesec dana od, pevačica ostavila bebu sa dadiljama i otišla na odmor

1599749952_didi_sorry_14102019_0007.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Dijana Janković, porodila se pre dva meseca, a samo mesec dana nakon što je na svet donela devojčicu Dajanu, uputila se na odmor u Hrvatsku, a kasnije i u Tursku, dok je tek rođenu ćerkicu ostavila sa dadiljama.

Pročitajte još: Nataša Bekvalac iskreno: Spremna sam na sve što mi život donese

Ovaj njen potez iznervirao je poznate mame sa naše estrade, koje nikako ne mogu da shvate potez mlade novopečene mame:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss this 🦈 🦈🦈

A post shared by DIDI J (@didijofficial) on

- Šokirana sam da je posle porođaja otišla na more bez deteta. Ako joj beba smeta, nije trebalo ni da je rađa. Neverovatno mi je da je nekom toliko stalo do putovanja u vreme koronavirusa. Ako neko već ima novca da živi lagodno, može sebi da napravi ugođaj i u svojoj vili. Beba mora da bude pored majke u svakom trenutku, a najviše kada je tako mala. Ostaviti dete dadiljama na čuvanje je strašno! Pa svaki dan čujemo da je neka bebisiterka povređivala decu krišom. Nikada nisam imala poverenja u njih i nikada neću- rekla je Goga Sekulić.


Ni voditeljka Jovana Jeremić nije imala dobro mišljenje o ovome.: - Ne podržavam majke koje ne viđaju svoju decu iz čiste obesti! Drugo je kada žena mora da radi da bi prehranila porodicu, ali je svakako veliki hendikep za dete kada ne raste uz mamu - dodala je voditeljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is it time for some new music? 💸🎼

A post shared by DIDI J (@didijofficial) on

- Ne mogu da zamislim da tako dugo budem odvojena od deteta. Ne znam kako neko to može, ali svi smo mi različiti- rekla je za Informer pevačica Mia Borisavljević.

Ipak, Dijana je novinarima rekla kako je dolazila da poseti bebu i da u svemu ne vidi ništa loše.

Pročitajte još: KRAJ KARDAŠIJANOVIH: Nakon 14 godina slavna porodica se OPRAŠTA (FOTO)

- Pa nije baš da bebu nisam videla celih mesec dana. Bila sam prvo u Hrvatskoj, pa sam došla da je posetim i tek onda sam otišla u Tursku. Stalno sam zvala dadilje i gledala sam Dajanu preko video-poziva. Pa bolje da dete čuvaju dadilje nego da dugo putuje i da je maltretiram vozikajući je kolima i avionom. Na odmor sam krenula kada sam se oporavila od porođaja i shvatila da detetu ništa neće faliti bez mene jer ima dve dadilje. Ona je beba, kao da zna ko je čuva - rekla je Didi Janković.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas