· · Komentari: 0
ADRESA I KUĆNI BROJ

ODABIR DOMA NIJE SLUČAJNOST: Kućni broj mnogo govori o vašoj porodici

Numerolozi tvrde da svako od nas podsvesno bira domove u kojima ćemo živeti, kako one prošle, tako i sadašnje i da oni imaju svoju simboliku

house-number-446044_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Kućni broj otkriva energiju koji naš dom donosi svim ukućanima, ali koju energiju i širi ljudima okolo. Kako tvrde numerolozi, odabir doma nije slučajnost, već sudbinsko povezivanje osoba i simbolike kućnog broja..

Kako da izračunate numerologiju vašeg doma?  

Zapišete svoj kućni broj i lakom matematikom svedete ga na jednocifreni. Sabirajte cifre vašeg kućnog broja dok ne dođete do jednoscifrenog broja. 

Pročitajte još: Niste ljubomorni? Vaš numerološki kod kaže suprotno

Broj 1 predstavlja nezavisnost i početke, označava samorazvoj i individualnost. Izazov će vam predstavljati završavanje projekata i možete se osećati izolovano. Radite na dobrim odnosima s drugima.

Broj 2 predstavlja brak, partnerstvo, dobre veze, darežljivost, diplomatske odnose i saosećanje. Izazov može biti preterana osetljivost ili zavisnost od drugih. Slušajte svoj unutrašnji glas, te se uključite i u širi svet, a ne samo onaj sa svojim najbližima.

Pročitajte još: Izračunajte i otkrijte koji mesec je idealan za vaše nove poslovne poduhvate

Broj 3 predstavlja čuda, otvorenost, optimizam, napredak, širenje, velike vizije i bogat društveni život. Mogući izazov su prebrzo širenje, crpljenje energije i stav „uživaj danas, plati posle“. Ostanite maksimalno prizemni, usredsredite se na brigu o sebi, ali ne zaboravite na druge.


Foto: Pixabay

Broj 4 predstavlja stabilnost, lečenje, volontiranje, pomaganje drugima, objektivnost, realnost, ispunjenost i zadovoljstvo na poslu. Mogući izazovi su što vam posao može preuzeti dominaciju nad životom ili posao bez užitka. Odvojite dovoljno vremena za zabavu i usredsredite se na životnu ravnotežu.

Broj 5 predstavlja promenu, slobodu, pustolovan duh, uzbuđenje, komunikaciju, putovanja i romantiku. Problem može predstavljati što ćete u svemu preterivati i u dobrom i u lošem. Kod donošenja odluka odvojite dovoljno vremena. Budite uporniji po pitanju ciljeva, a potrudite se da se ova ogromna energija manifestuje tamo gde vi želite.

Broj 6 predstavlja harmoniju, ravnotežu, društvenu odgovornost, porodicu i kreativnost. Mogući izazovi su preterano davanje i povučenost. Težite ravnoteži između davanja i primanja. Malo više izlazite među druge ljude i potrudite se da viditi više od sveta.

Pročitajte još: Ime i prezime nisu slučajnost: Saznajte šta vaše ime govori o vama

Broj 7 predstavlja staloženost, unutrašnju mudrost, svetost, snove i vizije. Mogući izazovi: Teško ćete deliti prostor s drugima, bićete više usredsređeni na duhovno nego materijalno i imaćete osećaj kako vas niko ne razume. Iskoristite svoju kreativnost kako biste pronašli osobe sličnih stavova i sprijateljite se. Sigurno ih ima mnogo.


Foto: Pixabay

Broj 8 predstavlja celovitost, obilje u svim područjima, snagu, vođstvo, javno priznanje i unutrašnji mir. Mogući izazovi su novčani problemi i egocentričnost. Više izražavajte zahvalnost, učite iz proživljenih lekcija i razmišljajte i o tuđoj dobrobiti.

Broj 9 predstavlja humanost, mudrost, darežljivost, saosećanje i dobru sreću. Mogući izazov je to što zbog toga što gledate na širu sliku nećete primetiti u koje polje života je potrebno trenutno usmeriti energiju. Živite svoju istinu i budite primer drugima, te iskoristite svoju energiju kako biste iskusili životne misterije.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.