Oglas
· · Komentari: 0
ROMANTIČNO

Upoznali se "na slepo", RASTALI, pa ostala trudna! Veza manekenke i glumca je kao film (FOTO)

Tom Brejdi i Žizel Bindšen ove godine proslaviće 12 godina braka i ljubavi. A kako je izgledala njihova ljubavna priča kroz ovih 12 godina pročitajte u nastavku.

1612616163_Tom-i-Zizel.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / tombrady
Oglas

Super zvezda i kvoterbek NFL Tom Brejdi (43) i bivša manekenka Žizel Bindšen (40) jedan su od najlepših energetskih parova našeg doba. NJihova ljubavna priča je nesvakidašnja, a i pored svih turbulencija koje je preživeo njihov brak, uspeli su da opstanu i da posle 12 godina budu isto zaljubljeni kao i na početku veze.

Spoj na slepo

Od upoznavanja na neviđeno preko zajedničkog prijatelja i do prvog sastank sve je bilo jasno. Bila je to ljubav na prvi pogled za brazilsku lepoticu. 

Pročitajte još: Kad će taj PRSTEN? Otkriveno ZAŠTO muškarci ODUGOVLAČE i tragičan je...

Iako je Tom tada još uvek bio u vezi sa tadašnjom partnerkom Bridžet Mojnahan, njihova dvogodišnja ljubav bližila se kraju.

Tom i Žizel su neprestano bili u kontaktu, a kako kažu nisu mogli da se zasite jedno grugog. Posle mesec dana obelodanili su voju vezu. 

Trudnoća bivše devojke
Dva meseca nakon romanse, par se suočio sa velikom preprekom. Bridžet je saznala da je trudna i da nosi Tomovo dete, a on je već tada bio u vezi sa Žizel. Taj trenutak je bio veliki izazov za njih i njihovu ljubav. Manekenka je razmišljala kako da postupi, ali ljubav je ipak pobedila i oni su i pored svega ostali zajedno i još više učvrstili svoju vezu.

Tom postaje otac, ali Žizel nije majka

LJubav je bila jača od svega, a kada je Tom dobio sina sa bivšom devojkom Brižet, Žizel je toliko zavolela njegovog sina, kao da joj je rođeni. Čak ga je u pojedinim intervjuima slavna manekenka nazivala sojim "bonus detetom". 

Pročitajte još: Bojana ŠKORIĆ upozorava: Brak RAZARA rečenica "očekivala sam da sam vidi u čemu je problem"

U januaru 2009. godine ovaj par se verio. A način na koji je Tom to uradio je za manekenku bio neverovatno romantičan. Naime, Tom je izmislio priču kako je Žizelin stan poplavio i kako mora da ode tamo da reši problem. Ali kada se Žizel pojavila i ugledala sveće i latice od ruža po celom stanu i njega koji je pao na kolena i pitao je da se uda za nju, manekenka mu je rekla da ustane, jer je prethodno bio operisan i imao tri infekcije stafilokoka. Tom je rekao: "Moram na kolena", a Žizel je odgovarala: "Ne, ne, ne. Ustani, molim te!" Posle toga, brazilska manekenka je izjavila da je to najromantičnija stvar koju je Tom uradio u njihovoj vezi. 

Venčanje poznatog para

Nakon mesec dana od prosidbe, par se venčao na intimnoj ceremoniji u katoličkoj crkvi u Kaliforniji, uz prisustvo njihovih roditelja. 

Porođaj u vodi i roditeljstvo

Turbulencije u Tomovoj sportskoj karijeri
Tomova sportska karijera u određenim trenucima nije bila na nivou koji je želeo. Bio je kritikovan od strane saigrača, a Žizel ga je i u tim trenucima branila. 

Iste godine par je dobio i sina, ali ono što je nesvakidašnje, jeste da je Žizel želela da se porodi u vodi, što se i dogodilo. I pored preporuka lekara da to ne radi, zbog neobičnog položaja deteta, i pored Tomovog odvraćanja, Žizel nije odustala od svoje zamisli o porođaju u kadi, jer kako je rekla oduvek je sanjala o tome da se porodi u vodi kod kuće.

Pročitajte još: Svi zatvaraju oči dok se ljube: Razlog je jednostavan

Ponovo roditelji

Drugi put su se ostvarili kao roditelji, 2012. godine, kada su dobili ćerku Vivijan. A kako su jednom prilikom izjavili, sa Tomovim prvim sinom , njihova porodica je bila kompletna. 

Tri je njihov savršen broj!

 Turbulencije u braku

Kao što je poznato, ništa nije idealno, pa tako je i njihov brak u jednom trenutku upao u krizni period. Naime, Žizel je zamerala Tomu što je previše usredsređen na fudbal i poslovne poduhvate, a da nije u dovoljnoj meri usmeren deci i porodici. Posle uzburkanog perioda, par je otkrio da je išao na savetovanje parova, da bi rešio probleme.

Slavljenje ljubavi i 10 godina braka s ljubavnim porukama

Romantične objave na društvenim mrežama, slavni par je delio sa svojim pratiocima. Fotografije sa venčanja na kojima par zaljubljeno zuri jedno u drugo, kao i nekolicina snimaka, bili su mali podsetnik na to da njihova ljubav traje već 10 godina. 

Žizel je ispod fotografije napisala: "Ne mogu da verujem da je već prošlo 10 godina od kako smo odlučili da koračamo ovim životom zajedno... i kakvih smo neverovatnih 10 godina imali! Ne postoji ništa što volim više na ovom svetu od tebe i naše porodice. Hvala vam što ste bili na ovom putovanju sa mnom i što ste obavili posao potreban da biste ga učinili tako posebnim. Da nastavimo da rastemo zajedno, koračajući rame uz rame podržavajući se i voleći se dugi niz godina. Te amo tanto. “

Pročitajte još: Psihijatar Mila: Savršene porodice su tempirane BOMBE, a evo kako ne postati RODITELJ ROB

Tom je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj se par ljubi na venčanju nakon što su proglašeni mužem i ženom. U naslovu je napisao: „Pre deset godina nisam shvatio koliko mogu da volim tebe i porodicu koju smo zajedno stvorili. Moje srce je tako puno i tako sam blagosloven! Znam da naše putovanje nije bilo lako, ali izazovi koje smo prevladali učinili su da naša veza postane čvršća, a ljubav dublja. Hvala vam što me volite, što podržavate moje snove i što negujete našu porodicu na način na koji ste samo vi mogli. Ti si moja stena, moja ljubav i moja svetlost! Volim te i volim našu porodicu! “ Skoro dve godine kasnije, par je i danas tako ludo zaljubljen.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas