Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Lažirala trudnoću kako bi zadržala dečka, a onda je usledio jedan sasvim neoprezan potez

Osam meseci je glumila da je u drugom stanju

1614362793_pregnant-1245703_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Žene su spremne na sve da zadrže muškarca, a dokaz za to je i ova devojka koja je uspela da lažira trudnoću, samo da je njen dečko ne bi napustio.

Pročitajte još: Ispovest koja je šokirala Tik-Tok: Devojka otkrila da joj je starija sestra zapravo majka (VIDEO)

Ova 36-godišnja žena iz Škotske, 2019. godine upoznala je mladića preko jedne aplikacije, sa kojim je provela noć. Pošto joj se dopao, došla je na sjajnu ideju, da mu javi da je trudna i da želi da zadrži dete. Išla je do te granice, da je njegovoj majci, čak slala i fotografije sa ultra zvuka.

Ipak, jedan mali neoprez i ona je uhvaćena u laži. Brat njenog tadašnjeg dečka, video je u gradu bez stomaka, a tada se već navodno nalazila u osmom mesececu. Ubrzo je kupila lažni trudnički stomak, ali je bilo kasno. Već su je prijavili sudu. Ona je objasnila kako je ostala trudna, ali da je u ranim mesecima dobila spontani pobačaj, pa je nastavila da ga laže kako bi mu se osvetila. Sud je osudio na 150 sati društveno korisnog rada.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas