Oglas
· · Komentari: 0
ideja za leto

MINIJATURNA torbica je hit ovog leta: Ponesite samo neophodno i oslobodite se teških torbi! (FOTO)

Bez obzira na to šta nameravate da radite ovog leta, ponesite samo pozitivne vibracije i jednu od ovih sitnih, mini torbi.

1623740540_Depositphotos_377053348_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Neke od najzabavnijih letnjih aktivnosti ne zahtevaju puno stvari. Vetrovite vožnje biciklom, ledene kafe ili izlasci na sladoled. Sve što vam zaista trebaju su vaši ključevi, kartice ili gotovina, balzam za usne i možda maska.

Ponesite samo neophodne stvari i budite potpuno slobodne tokom letnjih avantura.

Mini torbice potpuni hit ovog leta!

Praktične i zabavne

Mini torbe bile su poznate i do sad, ali verzije ovog modela za leto donose praktičan element, iako su u potpuno sitne. Ako su prošlog leta ručke i šnale na torbi dobile svojih pet minuta, sada su zvezde torbice koje se nose preko popreko, u minijaturnim veličinama.

Pročitajte još: TRIK za prikrivanje bretela od grudnjaka! Od sad možete da uživate u elegantnim i zavodljivim modelima! (VIDEO)

Ove torbe mogu biti nano veličine, ali zadaju udarac, izgledaćete fenomenalno u svakoj prilici. Volimo da ih smatramo komadom aksesoara koji vam omogućava da budete bezbrižne i aktivne sve vreme, jer su vam ruke potpuno slobodne, nema više potrebe za teškim torbama punih stvari.

Birajte mini torbice u veselim letnjim bojama i ponesite pozitivno raspoloženje gde god da krenete.

Letnje boje mini torbica

Boje su zabavne, pa ih možete naći u pastelnim nijansama, neon bojama, ali i sa šljokicama za veče. Sve teksture dolaze u obzir, od kožnih, slamnatih, pa sve do onih sa perjem za ekstravagantne zabave.

Spremite nekoliko stvari koje su vam potrebne u jednu od ovih preslatkih mikro torbi i prebacite ih preko kupaćeg kostima, kaftana ili kratkog kompleta i začas ćete dobiti izgled dostojan svetskih zvezda, ali i odmora bez opterećenja. 

Pročitajte još: Odeća od LANA ponovo u modi: Materijal koji najbolje RASHLAĐUJE tokom letnjih dana! (FOTO)

Mi vam dajemo nekoliko predloga kako da ukombinujete ove torbice u letnjoj kombinaciji.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas