Oglas
· · Komentari: 0
KRALJICA STILA

MOĆNO! Sofija Milošević obukla NESVAKIDAŠNJI komplet, samo šorts košta skoro 400 evra! (FOTO)

Komplet koji se ne viđa svaki dan.

1629442563_Untitled.png
Foto: Printskrin/Instagram/ sofijamilo
Oglas

Manekenka Sofija Milošević, podelila je nedavno jednu modnu kombinaciju i upitala fanove za utiske.

Komplet za pamćenje

U pitanju je komplet koji se sastoji od topa u šortsa, poznate svetske kuće Zimerman. Top košta 325 evra, dok je cena šortsa 375 evra. 

Pročitajte još: U ovoj kombinaciji donjeg veša ćete OSVOJITI SVAKOG muškarca! (FOTO)

Od materijala je korišćen lan što ga čini idealnim za letnje dane.

Rađen je u kombinaciji bele boje, sa žutim cvetovima, koji celom kompletu daju prefinjen izgled. Rubovi topa i šortsa su čipkasti, što kombinaciji daje prizvuk francuskog dvora.

Sofija je ovu nesvakidašnju kombinaciju uparila sa ravnim papučama, u crnoj boji i klasičnom Šanel torbom.

Fanovi su oduševljeni i mnogi su prepoznali da se radi o poznatoj modnoj marki: "Izgledaš tako slatko u ovoj kombinaciji", "Lutka", "Prelepo", samo su neki od pozitivnih komentara modnih sladokusaca.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas