Oglas
· · Komentari: 0
Partner

Odgovara zahtevima i male privrede i veće porodice: Na naše tržište stigao vredan radnik na četiri točka

„Opel kombo lajf N1“ je skrojen tako da se lako upotrebljava za sve potrebe porodice.

Opel-Combo-Life-501972.jpg
Oglas

Mukama malih privrednika je došao kraj bar kada su u pitanju prevozna sredstva.Jer, ako do sada lepšu polovinu nije mogao uveče da izvede, recimo do bioskopa, pozorišta u vozilu koje mu je preko dana pomagalo u obavljanju privredne aktivnosti, sada mođe da odahne.

U ponudi na srpskom tržištu je novi,vredan „radnik“ na četiri točka, koji se lako upotrebljava i za ostale potrebe porodice.

Naime, kompanija „Opel“ je na našem tržištu ponudila ovaj „kombo lajf“ ali sada sa „N1!" Homologacijom – što znači da mu je prvenstvena namena ona koja inače, po nomenklaturi, imaju laka privredna vozila. Ali, sa opremom, dizajnom „sposoban“ je i da odgovori na onaj drugi zadatak koji smo pomenuli na početku teksta – prevoz do pozorišta.

Sa naprednim bezbednosnim sistemima i ekonomičnim motorima ovo višenamesko vozilo je podiglo lestvicu tehničkih ambicija u ovom segmentu.

Peta generacija modela „kombo“ je pravo čudo što se tiče prostranosti. Prepun je inovacija koje gotovo sve čine mogućim. Ima pet sedišta i tovarni prostor od 0.9 do 2.5m3. Vozilo je opremljeno tehnologijama i sistemima vozačke asistencije, dobro poznatim iz C i SUV segmenta, poput upozorenja na pospanost vozača, automatskog kočenja u hitnim situacijama sa prepoznavanjem pešaka, zadnje kamere koja iz ptičje perspektive pokriva 180°, „hed-ap“ displeja, „Intellgrip“ sistema.

Pročitajte još: Narudžbine već počele: Ogromno interesovanje za "Tojotinu" ljutu papričicu (Foto/Video)

Tu je i automatski tempomat koji prilagođava brzinu vozila u odnosu na vozilo ispred, ukoliko je to potrebno, a takozvano „opelovo oko“ prednja kamera, poznata iz „Opelovih“ bestselera poput „astre“, „korse“ i „moke X“, procesuira različite podatke, formirajući na taj način bazu za sisteme vozačke asistencije, kao što su prepoznavanje saobraćajnih znakova i asistencija pri održavanju vozne trake.
 Malo remek-delo digitalne povezanosti u vidu „Epl ker pleja“ i „Android auto“ funkcija, kompatibilnih sa info-zabavnim sistemima koje odlikuju kapacitivni kolor ekrani osetljivi na dodir, dijagonale do osam inča.

Sa mnogo prilagodljivog prostora, premijum komforom i bezbednosnim funkcijama, „kombo lajf“  vožnju čini bezbednijom, a putovanje udobnijim i kao takav predstavlja savršenu podršku i porodici i poslu koji vodite – kaže se u saopštenju „Opela“ dostavljenog „Novostima“.

Povrh svega, prijatan je za oko, zahvaljujući odvažnim proporcijama i savršenim linijama, kao i karakterističnim „Opelovim“ krilastim LED svetlima za dnevnu vožnju, koji mu zajedno daju snažnu i robusnu pojavu.

Na vozilo homologacije „N1“ ne plaća se PDV pa je cena ovog univerzalnog automobila14.630 evra.

Foto:Promo

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas