Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

NAJSVESTRANIJI PREMAZ – BullsEye 1-2-3 – prajmer na vodenoj bazi za sve površine

Jedinstven, najuniverzalniji proizvod, sa najširim spektrom primena

1623403143_ilustracija-1---BULLS-EYE-123-.jpg
FOTO: Roma
Oglas

Rešenje za svaki dom! Roma Company je svoj asortiman obogatila  BullsEye 1-2-3  jedinstvenim premazom koji se može uspešno koristiti na gotovo svakoj površini u enterijeru i eksterijeru. Fleke koje su nastale sušenjem usled curenja vode lako se uklanjaju jer je BullsEye otporan na buđ i vlagu što ga čini odličnim izborom za kupatila, kuhinju i sve prostorije gde je vlaga potencijalni problem.

Foto: Roma

NJegova široka primena potvrđuje o kakvom je proizvodu reč, jer osim što pokriva uporne mrlje njegov široki spektar ogleda se i u površinama koje prekriva. Možete ga koristi na sjajnim i poroznim površinama, uključujući drvene ploče, beton, malter, ciglu, laminate, gipsane ploče, PVC, aluminijum, pa čak i staklo!

Foto: Roma

 BullsEye 1-2-3 je posebno efikasan kao prajmer za crne metale kao što su gvožđe i čelik, jer uspešno inhibira stvaranje rđe, pa je samim tim idealno rešenje ukoliko je rđa na metalnim rukohvatima problem sa kojim se često susrećete. Ukoliko želite da svoje potkrovlje učinite svetlim, jer su vam trenutne boje tamne, Romin proizvod se pokazao kao odličan prajmer za keramičke pločice, MDF prajmer, prajmer za metal i prajmer za drvo.

Foto: Roma

Značajna prednost  BullsEye 1-2-3  ogleda se i njegovom sastavu. Potrošačima je svakako od važnosti informacija da je proizvod napravljen od netoksične hipoalergijske akrilne smole na bazi vode, bez neprijatnog mirisa. Jednostavno se nanosi i brzo suši.

Foto: Roma

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas