Oglas
· · Komentari: 0

Rata za novu fasadu već od 2300 rsd mesečno za 100m2!

Da li ste znali da se čak 30% toplotne energije gubi preko spoljašnjih neizolovanih zidova?

1715683872_fasada.jpg
Foto: Promo
Oglas

Već sada je vreme da se pripremite za hladnije dane, kada se računi za struju dupliraju zbog grejne sezone. A da li znate da nepotrebno gubljenje toplote, a time i visoke račune, možete preduprediti uz samo jednu dugoročnu investiciju: novu fasadu, koja će vrhunskom toplotnom i zvučnom izolacijom zaštititi vaš dom.

Za vas imamo sjajne vesti: od sada, u ROMA Company prodavnicama možete na kredit kupiti novu komplet fasadu renomiranih proizvođača fasadnih materijala, uz nikad povoljnije uslove!

Ponuda nove komplet fasade u ROMA company obuhvata lepak, mrežicu, stiropor 10 cm, tiplove i završni malter iz asortimana renomiranih proizvođača JUB, HENKEL, HELIOS, Tikkurila ili Maxima.

Kupovinom na kredit u ROMA Company ostvarujete uslove za kupovinu na čak 71 mesečnu ratu, sa visinom rate već od 2.300 RSD do 3.290 RSD za 100m2 fasade.

Ukoliko kupite komplet fasadu u bilo kojoj ROMA Company prodavnici, na raspolaganju vam je ROMA kreditni savetnik, koji će vas zahtev za kredit obraditi za samo 5 radnih dana, dok su cene, visina rate i kamate podložne promenama u zavisnosti od proizvođača i potrošnje materijala.

Novu termofasadu postavljate samo jednom, a ušteda je konstantna iz godine u godinu – a uz vrhunski fasadni materijal, više nećete “grejati ulicu” i primetićete značajnu promenu na svojim računima za grejanje već prve zime nakon postavljanja!

Više informacija o samom kreditu I uslovima potražite na telefon 065/222-4056 ili na sajtu www.roma.rs

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas