· · Komentari: 0
OTVORENO

Nakon podizanja optužnice Miki Aleksiću, oglasila se Milena Radulović

Tužilaštvo je danas podiglo optužnicu protiv Mike Aleksića

1619023121_superdeep_premijera_15042021_0007.jpg
Foto: Ataimages

Glumica Milena Radulović kaže da je očekivala optužnicu koja je danas podignuta protiv Miroslava Mike Aleksića i ovakav njen sadržaj.

Pročitajte još: TRAGIČNA SMRT ZVEZDE GRANDA (24): "Sunce moje, šta uradi od sebe?!" Kolege se u neverici opraštaju od Momira

- S obzirom na broj prijava i broj devojaka koje su se javile, spremne da svedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano - kaže Milena Radulović. Ona ističe da je od prvog dana kada je izašla javno i kada su druge devojke progovorile, bila svesna da rade pravu stvar.

- Nisam mislila o eventualnim posledicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svesna onoga što radimo, jer govorimo istinu - navodi ona.

Kaže i da su Iva Ilinčić, ona i ostale devojke uradile sve što je do njih, kao i da je sada sve na sudu.

Za krivično delo polno uznemiravanje zaprećena je novčana kazna ili zatvor do ššest meseci, a ukoliko je učinjeno prema maloletnom licu, učinilac će se kazniti zatvorom od tri meseca do tri godine.

Za silovanje su, u zaviosnosti od načina izvršenja predviodjene različite kazne, od najmanje dve do 10 godina, pet do 12 godina, a za silovanje maloletnica pet do 15 godina.

Radulović je Aleksića prva prijavila policiji u januaru, nakon čega je on uhapšen i od tada se nalazi u pritvoru, a ubrzo su se i druge devojke osmelile da ga prijave.

Pročitajte još: Ispovest Marka Đokovića ŠOKIRALA sve: Mnogo sam patio! Hteo sam da budem kao Novak, ali...

On se nalazi u pritvoru od hapšenja 11. januara, da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.