Oglas
· · Komentari: 0
PAMETNI TELEFONI

Nema nedodirljivih! KORONA virus udario i na APPLE?

Iz najveće američke kompanije za proizvodnju pametnih uređaja najavili su da bi najnoviji model mobilnog telefona mogao da kasni

1596229886_Depositphotos_393588130_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Najnoviji model mobilnog telefona kompanije Apple, dugonajavljivani model iPhone 12 definitivno će kasniti!

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Septembar ove godine neće obeležiti novi Apple telefon na tržištu

Pročitajte još:  NAJBOGATIJI! Da je mario za novac, Tesla bi kada je umro imao TAČNO OVOLIKO NOVCA NA RAČUNU! (VIDEO)

Naime, iako se već mesecima spekuliše da se telefon neće naći na tržištu početkom septembra, kada ova kompanija obično promoviše nove uređaje, izgleda da je to sada i potvrđeno. Spekulacije da Apple ima određenih problema u proizvodnji i da će zbog toga kasniti, sada se mogu videti u Qyalcomm finansijskom izveštaju. 

Pročitajte još: Kroz LAVIRINT do umetnosti: Ovo je NAJNEOBIČNIJI MUZEJ na svetu (FOTO)

Vest su u četvrtak zvanično i potvrdili iz ove kompanije.

- Prošle godine krenuli smo s prodajom novih iPhone 12 krajem septembra, a ove godine očekujemo da će zalihe biti dostupne nešto kasnije - potvrdili su vodeći predstavnici

Pročitajte još: Kako da sakrijete da ste pročitali poruku na Viber, Facebook ili WhatsApp?

Iako nije bilo detaljnijih objašnjenja zašto je došlo do kašnjenja, pretpostavlja se da je globalna pandemija Covid-19 virusa odigrala ulogu u tome i da je kompanija imala problema oko integracije novih tehnologija kao što je 5G. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas