· · Komentari: 0
TAJNE

Ni za živu glavu: Pet tajni koje nikome ne treba da pričate

Često svoje radosne i tužne trenutke delimo sa najboljom drugaricom, ali postoje stvari koje ipak treba da zadržimo za sebe, pogotovo ako se tiču naše veze ili braka.

1614426028_secret-2725302_1280.jpg
Foto: Piksabej

Donosimo pet tema o kojima ne biste smeli da pričate sa drugim ljudima, već samo sa svojim partnerom!

Tajne

Pazite šta pričate i kome pričate. Ako vam je dragi poverio neku tajnu, to ne znači da treba da prenesete najboljoj drugarici, pa ni u onom slučaju ako želite da mu pomognete i tražite objektivan savet sa strane.

Pročitajte još: Anđelka Jelić upozorava kako prepoznati TOKSIČNU vezu, a kako se suprotstaviti NASILNIKU

Foto: Piksabej

Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i međusobno se izmiriti. Zapamtite da će se vaši prijatelji još dugo dugo sećati grubosti i nepristojnosti vašeg dragog partnera.

Pročitajte još: Veze imaju TRI FAZE, a treću ko pregura - ostaje zajedno

Intima

Vaša spavaća soba rezervisana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo poverenje ako delite intimne detalje svoje veze sa drugim osobama. Probajte da zamislite kako biste se vi osećali da ste na njegovom mestu.

Finansijski problemi

Ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte sa partnerom, a tek onda razmišljajte o sledećem koraku i da li želite da širite dalje svoje trenutne finansijske probleme.

Pročitajte još: Psiholog Bojana Škorić upozorava: Vičite, plačite, ali se bivšem ne vraćajte!

Mane i nedostaci

Vremenom ćete navići na njegove sitne mane i nedostatke zbog kojih ćete ga još više voleti. Zato nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili porodici. Oni će to zapamtiti i možda u pogrešnom trenutku spomenuti tokom razgovora.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.