Oglas
· · Komentari: 0
PROBAJTE

ČITAV ŽIVOT SMO POGREŠNO RADILI: Evo kako najlakše i najbolje da složite svoje majice! (VIDEO)

Uredite svoj ormar na najbolji način.

1607587029_slaganje-majica.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Home Organizing by Alejandra.tv
Oglas

Verovatno sve svoje majice držite naslagane jednu na drugu i kada želite da izvučete jednu koja je na dnu morate prvo da maknete sve ostale. To naravno poremeti vaš raspored i svoje majice morate opet da slažete.

Upravo iz tog razloga predstavljamo vam medotu kako da najlakše složite svoju garderobu.

Koristeći ovu metodu slaganja majica, to vam se više nikada neće dogoditi. Puno lakše ćete organizovati odeću i imaćete pregled nad svim majicama kada otvorite ormar koji će uvek biti uredan.

Pročitajte još: NERED VAM JE U KUĆI: Ovo su najbolji saveti kako da RAŠČISTITE krš

I ne manje važno - uvek ćete bez problema pronaći majicu koju želite da obučete.

Tajna je u tome da majice slažete vertikalo, odnosno jednu do druge, a ne vodoravno, odnosno jednu na drugu kako smo svi navikli.

Postupak najlakšeg slaganja majica:

1. Preklopite majice kao što to i inače radite s time da ih na kraju preklopite još jednom kako bi imale uži oblik.

2. Tako kompaktnije složene majice poredajte jednu do druge u fioci. Kada želite da obučete neku majicu, jednostavno je izvucite iz reda. S obzirom da su ostale majice kompaktno složene, neće pasti.

Pročitajte još: Imajte OTMEN DOM pomoću 8 jednostavnih trikova (FOTO)

Za dodatno objašnjenje najjednostavnijeg načina slaganja majica pogledajte video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas