Oglas
· · Komentari: 0
STIL

Ona je PRAVA Keri Bredšo: SMELE KOMBINACIJE će vas oduševiti, a tek da vidite garderober! (FOTO/VIDEO)

Ukoliko tražite inspiraciju u oblačenju, Karla Rokmor je prava osoba za vas.

1628837841_pjimage--17-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ carla.rockmore
Oglas

I baš tako... Keri Bredšo se pridružila TikToku. Pa, tako nekako: Na mreži, Karla Rokmor deli svoju eklektičnu odeću i trikove za oblikovanje, a njeni sledbenici je zbog toga smatraju stvarnom Keri Bredšo. S obzirom na njihovu zajedničku ljubav prema smelim bojama, sukobljenim komadima i dizajnerskim cipelama, morali bismo se složiti.

Pročitajte još: Svakodnevna ELEGANCIJA je STIL koji morate da probate: Svetske zvezde su pokazale kako se to radi! (FOTO)

Magičan garderober

Devojka iz Dalasa je preko dana kreator sadržaja i dizajner nakita. Pridružila se TikToku u aprilu ove godine, a sada već ima preko 540.000 pratilaca, koji su svi opsednuti njenim raskošnim ličnim stilom.

NJene kombinacije su neverovatne i smele.

„Moj stil je definitivno eklektičan i dalekosežan: Jedina stvar koja ostaje dosledna je moja potreba da izazovem svoju odeću i da uparim komade za koje ne biste mislili da bi išli zajedno“, kaže Rokmor. "To je ono što čini izgled tako zanimljivim."

Na svojoj stranici, Rokkmor često deli ideje za odeću iz svog ormara, koji se prostire na dva sprata i sadrži kamin i spiralno stepenište. Ona će spojiti stvari poput odeće sa temom Studio 54, uključujući palazzo pantalone Karolina Herera i platforme na vezivanje, ili će se uvući u haljinu Kristofer Džon Rodžers sa prugama.

Lako je zamisliti da Keri nosi potpuno istu stvar u seriji (Rokmorova takođe ima kovrdžavu kosu poput Keri). Polaskana je stalnim poređenjima. "Kerin lik u seriji uopšte nije poput mene", kaže Rokkmor.

„Ali ono što je snažno rezonovalo sa mnom je to kako je Patriša Fild oblikovala lik."

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas