· · Komentari: 0
DRASTIČNA PROMENA

IMA 70 KILOGRAMA! Darko Lazić drastično SMRŠAO i promenio imidž (FOTO)

Pevač drastično promenio izgled

1599721634_amigi_07072020_0074.jpg
Foto: Ataimages

Darko Lazić, nakon što se podvrgao operaciji želuca, čvrsto je rešio da svoju liniju dovede do savršenstva i u tome poprilično uspeva.

Pročitajte još: Darko Lazić krstio sina: Lorena nije došla, pevač kasnio u crkvu (FOTO)

Pevač je nakon saobraćajne nesreće koju je imao u jednom trenutku preko 140 kg, a kada je težina počela da mu pravi ozbiljne probleme, odlučio se na operaciju želuca kako ne bi ugrozio svoje zdravlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

Operisao je želudac , promenio način ishrane i bukvalno se prepolovio. Pevač sad ima 70 kilograma i izgleda kao na početku svoje karijere. Mnogi od njegovih fanova u jednom momemntu su se uplašili da će njegova dijeta preći u anoreksiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POCINJEMO SAMO JAKO🎙🎙🎤🎤🎤🎹🎹🎤🎤🤘🤘🎶

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Ipak, pevač je prezadovoljan svojim izgledom, a nedavno se pohvalio svojim fanovima i novom promenom boje kose, tako da je sada postao plavušan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥🔥🔥 #darkolazic

A post shared by Darko Lazic Fan Page (@darkolazicfanpage) on

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.