Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI U ŠOKU

Poznati se opraštaju od Isidore Bjelice... Nedostajaće nam tvoja plemenitost i dobrota (FOTO)

Srpska javnost zanemela

1596654829_isi.jpg
Foto: YouTube printscreen /Zenska TV
Oglas

Smrt Isidore Bjelice izazvala je potpuni šok na domaćoj javnoj sceni. Mnoge poznate ličnosti se putem društvenih mreža opraštaju od spisateljice, koju su voleli.

Pročitajte još: TRAGEDIJA: Otac skočio u vodu i spasao decu, otvorio oči samo da vidi jesu li dobro, NASMEŠIO SE I UMRO

Ceca Ražnatović među prvima je na društvenoj mreži Instagram objavila emotivni status u kome se oprostila od svoje prijateljice: - Mila moja, jako ćeš nedostajati. Neka te anđeli čuvaju

Jelena Bačić Alimpić, takođe je teško podnela vest o smrti svoje dugogodišnje prijateljice, a bol je podelila putem društvene mreže Instagram: -Uvek ću te ovakvu pamtiti...lucidnu, nasmejanu, sa tim tvojim meni smešnim šeširima (ti znaš zašto), a ovo objavljujem i pišem jer znam da se konačno ne rastajemo...Samo si pre mene otputovala (a putovanja su ti, kao i meni bila strast) na neko, verujem, lepše i bolje mesto. Delim tugu sa Nebojšom, Lavom i Vilom, ali isto tako znam da su ponosni što su te imali za suprugu i majku, a ja za prijateljicu. Večna ti slava Isidora, počivaj u miru, u naručju anđela - stoji u opisu Isidorine fotografije koju je postavila.

Glumica Iva Štrljić takođe je ostavila emotivnu poruku i pokazala koliko je volela Isidoru: - Draga Isi...zauvek će nedostajati razgovori sa tobom, radost koju si širila čim se pojaviš, mudrost, plemenitost, prijateljska podrška koju si uvek umela da pružiš i duhovitost kojom si zračila...

Pročitajte još: Emotivni snimak OBIŠAO SVET: Ovako je otac zaštito sina od eksplozije u Bejrutu (VIDEO)

 

Isidora Bjelica, preminula je danas u 52. godini, a njena smrt izazvala je potpuni šok na našoj sceni, jer će je svi pamtiti kao divnu, plemenitu i dobru osobu, koju su mnogo voleli.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas