· · Komentari: 1
TUŽNO

TRAGEDIJA: Otac skočio u vodu i spasao decu, otvorio oči samo da vidi jesu li dobro, NASMEŠIO SE I UMRO

Jedanaestogodišnja devojčica, doživela je tragičan trenutak, kada je poslednji put videla svog oca, koji se borio da proveri da li su mu deca na sigurnom, da bi potom umro

1596537900_davljenje-1.jpg
Foto: depositphotos

Loren Stivens, opisala je tragičan trenutak, kako se njen otac poslednji put nasmešio pre smrti, spašavajući svoju decu od davljenja.

Pročitajte još: ODLUČENO ko će imati prednost da se PRVI VAKCINIŠE! Koje su četiri različite vakcine protiv KORONE i kada bi mogle da budu spremne?

Loren je posmatrala, kako njen otac spašava u Baltimor moru, braću i sestre koje su se u tom trenutku nalazili u vodi, kada je naišla jaka struja i počela da ih nosi. 36 godišnji otac, uspeo je da spase svoju decu, ali je na kraju i sam ostao da leži u vodi.

Foto: Desposit

Majka devojčice, pozvala je spasioce, kako bi pomogli njenom ocu, ali je on već tada izgledao mrtvo.  Uspeli su da ga izvuku na obalu, a on je u tom trenutku poslednji put otvorio oči, pogledao da li su deca na sigurnom, nasmešio se i izdahnuo.

- Tata je otvorio oči, pogledao je prema meni, Džošu, Laceji i Džeku, koji su  uspeli da izađu iz vode i nasmešio nam se. U sledećoj sekundi, on se ponovo onesvestio. Spasioci su ga položili na pesak i dali mu CPR. Nikada više nije otvorio oči. Mislim da je tata poslednji put upotrebio snagu da otvori oči i nasmeši nam se. Kad je vidio da smo svi u redu, znao je da može se opustiti i umreti srećno- -  rekla je Lauren za britanski "Sun".

Pročitajte još: Muzika LEČI srce! Kako? Evo ovako!

Porodica je uživala na plaži, kada su Laceja i Džek otišli 100 m od vodene ivice na svojoj novoj dasci, za samo nekoliko sekundi jačina struje ih je odvukla pod vodu. Mama Laura se u to vreme vraćala kući u Telfordu i postavljala je pitanje zašto nije bilo znakova upozorenja o jakoj struji. Ona je rekla da duguje Džonatanu "sve" za to što je dao svoj život da bi spasio decu.

Pročitajte još: Pogledajte kakvu zver na točkovima je naručio Kristijano Ronaldo za 8,9 miliona dolara! (FOTO)

Policija Severnog Velsa potvrdila je da je obalska straža pozvana u nedelju u 17.00, da bi podneli izveštaje o muškarcu koji je u teškom stanju izvučen iz mora. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.