Oglas
· · Komentari: 0
pažnja

Radite od kuće u pidžami: Zašto to nikako nije dobro?

Da li radujete radu od kuće u pidžami?

1608904395_Depositphotos_103349222_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

To ipak ne bi trebalo da bude slučaj.

Studija koja je nedavno sprovedena otkrila je da stalno nošenje pidžame ima negativan uticaj na mentalno zdravlje. Eksperiment je izveden od aprila do maja, usred karantina.

Ispostavilo se da su oni koji su stalno bili u kućnoj odeći imali više mentalnih problema

U istraživanju je učestvovalo 163 naučnika iz čitave Australije. Zaključili su da su oni koji se tokom dana nisu presvukli drugu odeću doživeli značajan pad mentalnog zdravlja. Takođe, slični rezultati su primećeni kod onih u čijim kućama nema podele na stambene i radne površine.

Pročitajte još: OPREZ! Ne postoji savršen brak, ali preko OVIH 5 stvari niko ne prelazi

Zaključak je da ne radite iz kreveta i da se obavezno ubučete u bar sportsku odeću, ako ne u odeću za posao. Iako, verujemo da je lakše ostati u pidžami, mentalno zdravlje će trpeti, a i vaš posao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas