Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

TRI TRIKA Instagram majstora: Evo kako da izgledate MRŠAVIJE na fotografiji

Jedna dobra fotografija na društvenim mrežama privući će gomilu pratilaca i lajkova, ali savršenu fotografiju nije lako napraviti.

1599946646_fotografija.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Nekima je idealna fotografija stvar svakodnevnice, dok je drugima ona čežnja, posebno kada pogledamo one savršene fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Svi ga imate u ORMANU, svi ga NOSITE, a sada dobija NOVE OBLIKE

Poznati blogeri otkrivaju tajne svojih savršenih fotografija, ističući da sama figura i kilogrami mogu dobiti potpuno drugačiji ukoliko znate sa kamerom.

Pročitajte još: Ženska LJUBAV PREMA OBUĆI je neizmerna, ali tu je i održavanje: Evo kako da OČISTITE CIPELE OD VELURA

Ukoliko do sada niste zadovoljni svojim fotografijama, sledite tri jednostavna trika koji se pre svega tiču položaja tela na idealnim fotografijama. Uz to, ovi trikovi doprineće da izgledate značajno mršavije i vitkije.

Ni poznati blogeri nisu tako savršeni uživo, ali uz nekoliko trikova na fotografijama izgeldaju savršeno. Sledite njihove savete!

Položaj tela

Pročitajte još: DONJI VEŠ ima rok trajanja: Kada je vreme da kupite novi

Najbitne je da telom ne budete okrenuti direktno prema fotoaparatu, jer kakvu god pozu da zauzmete, ovako ćete sigurno izgledati veće. Bolje je da se barem malo okrenete u nekom smeru u odnosu na kameru, u zavisnosti od toga koji profil vam je draži, da se ispravite i pazite da ramena nisu pogrbljena. Dobar je trik i da jednu nogu stavite ispred druge i da ti prsti te noge gledaju prema kameri, ona tipična Instagram poza. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salty.

@ gingerellica je podelio/la objavu dana

Pročitajte još: GOLIŠAVE slike na INSTAGRAMU kako biste privukli pratioce? Proverite da li ova TAKTIKA radi

Položaj ruku

Izuzetno bitan zahtev kod položaja tela na fotografije je položaj ruku, posebno ako želite da izgledate što mršavije. Ruke nikada nemojte držati ravno uz telo.

Dve dobre poze su da ih držite ravno uz telo, ali malo odmaknute od samog tela. Osim toga, možete iskoristiti i torbicu da to izgleda prirodnije. Drugo, možeš uvek jednu ruku staviti na kukove. Kada koristite ove poze izgledaćete mršavije nego ukoliko su ruke skroz ravne uz telo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Objava koju deli Zorana Milicic (@zoranam86) dana

Pročitajte još: Podmladite telo 5 GODINA i istopite 8 KILOGRAMA sa ČAJ DIJETOM

Tamna odeća

Trik kojim se takođe možete poslužiti je pametno biranje odevne kombinacije. Ukoliko zante već upapred da ćete se na nekoj lokaciji sigurno fotografisati, opredelite se na vreme za neku tamnu kombinaciju, u kojoj ćete na fotografija izgledati mršavije.

Pročitajte još: Nisu važne KALORIJE, nego ODAKLE dolaze, a ŠEĆER stvara želju da se još VIŠE JEDE

Tamna odeća istanjuje telo, a istovremeno ćete izgledati i po malo dramatično i elegantno. Isto tako, kod izbora odeće, pazite da ne nosite nešto što je jako široko, jer ćete tako izgledati još deblje nego što stvarno jeste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌈

Objava koju deli Zorana Jovanovic (@zorannah) dana

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas