Oglas
· · Komentari: 0
HUMANO

U ovom kafiću uz kafu dobijate i MAČKU

Kafić je trenutno utočište za petnaestak napuštenih ili povređenih mačaka.

1605776466_Depositphotos_42650595_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Kafić u vijetnamskom Hanoju ne služi samo kako bi se u njemu popila kafa: njegov vlasnik tamo okuplja napuštene mačke pa ih posetioci mogu maziti, nahraniti ili, ako žele, udomiti.

Kafić u vijetnamskom Hanoju ne služi samo kako bi se u njemu popila kafa: njegov vlasnik tamo okuplja napuštene mačke pa ih posjetioci mogu maziti, nahraniti ili, ako žele, udomiti, prenosi Hina.

Pročitajte još: Poznati pisac je više bio PIJAN nego trezan, ali i pored toga je bio STUDENT GENERACIJE!

- Pokušavam da pomognem mačkama koje se nađu u nevolji, zalečim im telesne i psihičke povrede - rekao je u petak, uoči Međunarodnog dana mačaka koji se obeležava u subotu, vlasnik kafića Čez Ngao, Ngujen Than Bin.

On mačke sklanja s ulice i daje im sklonište u nadi da će one uspeti da nađu i novi dom!

Brzo je privukao prijatelje tih životinja, nakon što je kafić otvorio prošlog meseca.

Pročitajte još: Budite se umorni? Postoji najbolje VREME ZA SPAVANJE

- Kada dođem u ovaj kafić, igram se s mačkama ali ih i slušam, saosećam s njima - rekao je Le Hoang Jen, dvadesetogodišnji student.

Foto: Depozit

U Vijetnamu su mačke kućni ljubimci, ali ima i regija u kojima se prodaje njihovo meso. Kradljivci mačaka preprodaju ih u tim područjima za jelo.

Nada se da će klijenti njegovog kafića neke od njih odvesti i kući.

Pročitajte još: HRABRA, SPRETNA, DOMIŠLJATA: Najlepšim rečima je Nikola Tesla opisivao majku, od koje je nasledio izumiteljski dar (FOTO)

Ngujen Than Bin odlučio je da otvori prostor u kojem bi pomogao mačkama, nakon što ih je video po kavezima, povređene od lovaca koji su pokušavali da ih uhvate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas