Oglas
· · Komentari: 0
život

Sudbina? Videla sebe na fotografiji supruga 15 godina pre nego što su se upoznali (VIDEO)

Život nekad može da se "poigra" sa nama na vrlo simpatičan način

1659778212_wedding-rings-gf416dc6c5_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jedna devojka je na društvenoj mreži Tik Tok podelila interesantnu priču, a dogodila joj se samo nekoliko dana pre venčanja.

Sve je počelo kada je Aliz Zambrano iz Ekvadora gledala je fotografije svog budućeg muža kada je bio dečak i primetila nešto neverovatno. Uočila je sebe na slici svog muža 15 godina pre nego što su se i upoznali.

Pročitajte još: Ovo je najskuplja "kesa za smeće na svetu": Balensijagina nova tašna za jesen 2022 mnoge je šokirala, a tek cena.. (FOTO/VIDEO)

U pozadini jedne od slika, koja je snimljena pre 15 godina, možete da vidite mladu Ailiz kako gleda u dečaka. Tada nije mogla ni da sanja da zapravo gleda u svog budućeg muža, Pedra.

- Ne sećam se ničega u vezi sa fotografijom, jer sam bila devojčica i nisam ga poznavala. Jednog dana smo otišli ​​kod moje svekrve i zamolila sam je da mi pokaže album sa fotografijama mog muža iz vremena kada je bio dete i tada smo otkrili fotografiju - priča Aliz u neverici, prenosi The Sun.

@ailizmelinazambrano #queesesoooooooooooooooooooooo #viral #parati #fyp #coincidenciasdelavida ♬ el que use este audio es normal - Ntsl

- Bili smo totalno iznenađeni, nismo mogli da verujemo, dalo nam je strah, sreću. Neverovatno da ga je fotograf usred parade zaustavio baš u tom trenutku kada se ja pojavim i gledam u njega.

NJen video je zbog tako simpatične priče ubrzo dobio preko 9 miliona pregleda i 500.000 lajkova  ostavivši mnoge TikTok korisnike zadivljenim.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas