Oglas
· · Komentari: 0

ELIZABETINA SESTRA IMA VELIKU TAJNU: Da je kraljica znala nikada joj to ne bi dozvolila - sve se dešavalo na ostrvu Mustik

Poznato je da se princeza Margaret ludo provodila na karipskom ostrvu Mustik, a tamo je imala vrlo čudne avanture

1713358004_Foto-Profimedia-Elizabeta-i-Margaret.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dok je kraljica Elizabeta II, koja je 70 godina provela na britanskom tronu, bila poznata kao ozbiljna, rezervisana žena posvećena svojim dužnostima, njena mlađa sestra Margaret bila je često njena potpuna suprotnost.

Iako je bila lojalna kraljici i predstavljala Krunu i često i u važnim prilikama, ona je i te kako volela provod i umela da se zabavi, ulazila je u tajne i zabranjene ljubavi, pila prekomerno, pušila neumereno i mnogi su čak bili iznenađeni što je doživela sedamdesete jer je bila veoma poročna.

Poznato je da je princeza Margaret često odmarala na ostrvu Mustik, koje se nalazi u državi Sveti Vinsent i Grenadini, naročito tokom sedamdesetih i osamdesetih.

Majušno ostrvo na Karibima, poznato je decenijama kao raj za bogate i slavne, a ono je bilo u vlasništvu škotskog aristokrate Kolina Tenanta, trećeg lorda od Glenkonera, koji je princezi poklonio pozamašno imanje na Mustiku kao svadbeni dar.

Čuvene su Margaretine divlje žurke iz tih dana, pa i afera s kokni gangsterom i glumcem Džonom Bindonom, a sada je TV ličnost Suzana Konstantin otkrila jednu veliku princezinu tajnu iz ovog perioda.

Suzana je šest godina bila devojka sina princeze Margaret tokom osamdesetih i vile ja i čula mnogo toga, između ostalog i da je kraljičina sestra obožavala da se šunja po kućama poznatih ličnosti na ostrvu!

– Volela je da njuška po tuđim kućama – rekla je nekadašnja voditeljka i uporedila princezu s gospođom Denvers iz romana "Rebeka", istakavši da je Margaret "prakitčno imala ključ svake kuće na ostrvu".

Suzana je pet-šest puta posetila Mustik s princezom Margaret, i može da posvedoči da je članica kraljevske porodice posetila vilu Dejvida Bouvija, kuću dizajniranu tako da podseća na japanski hram.

– Otišli smo u njegovu kuću i razgledali. Nije bilo obezbeđenja – rekla je i otkrila da se Margaret nije dopalo kako je muzičar uredio ovu kuću i da je smatrao da bi ona možda bila prikladna za Tokio.

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas