· · Komentari: 0
SREĆA

Mladi par nadmudrio BIZNISMENE koji su ispali NEZNALICE

Ne događa se često da naručite najjeftinije vino, a umesto toga dobijete bocu nečega čak - 100 puta skupljeg!

1606409377_Keith.PNG
Foto: Instagram/ screenshot keithmcnallynyc

Upravo to se desilo mladom paru koji je došao u jedan njujorški restoran.

Pročitajte još: Da li možete da budete srećni 100 dana zaredom?

Vlasnik "Baltazara" Kit Meknali objasnio je kako se to dogodilo.

Bogataši nisu primetili grešku...
Preskupo Foto: Treće oko

- Jedne noći su četvorica biznismena sa Volstrita naručila najskuplje crno vino u restoranu: bocu od 2.000 dolara 'šato muton Rotšilda'. Istovremeno, mladi par je naručio svoj "pino noar" od svega 20 dolara. Boce su nekako zamenjene i biznismeni su počeli da hvale "vrhunsko" vino, dok se dvoje zaljubljenih ludo zabavljalo, parodirajući manire vinskih snobova, i "praveći se" da piju nešto preskupo, a ne znajući da je to zapravo - istina" - kaže Kit.

Jedan od menadžera je posle desetak minuta shvatio šta se dogodilo i prijavio stvar Meknaliju, koji je odlučio da prizna grešku.

Mladi par se ludo proveo, a biznismeni...

Srećom, obe strane su bile dobre volje, a biznismen sa Volstrita je naglasio da mu je nešto bilo sumnjivo, iako se to po njegovom "gustiranju" vina nije moglo primetiti.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

Mladi par je bio ushićen greškom restorana i rekao mi je da je to kao da je banka napravila grešku u njihovu korist. Problem je jedino u tome što sam ja taj koji je izgubio 2.000 dolara, a ne banka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.