Oglas
· · Komentari: 0

NAJMANJA TORBA NA SVETU prodata za 63.750 dolara: ''MANJA OD ZRNA SOLI'' (FOTO)

Dovoljno mala da prođe kroz iglene uši

1688288263_NAJMANJA-TORBICA-NASLOV.jpg
Photo: Instagram printscreen/ bbc
Oglas

Izgleda da za ljubitelje mode i Luj Vitona nema prepreka a ni granica. Nedavno je, kako BBC prenosi, prodata najmanja torbica sa dizajnerskim logoom na svetu.
Mikro-torbica je naime, ''manja od zrna soli'', i potreban je mikroskop kako biste videli dizajn torbe, sa malim objektivom dimenzija 575 k 222k 700 mikrometara.

Ova torbica je prodata na aukciji, za neverovatnih 63.750 dolara. 

'' Dovoljno uska da prođe kroz iglene uši, ovo je torbica toliko mala da će vam trebati mikroskop da biste je videli'', rekao je umetnički kolektiv koji stoji iz dizajna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

MSCHF, sa sedištem u Bruklinu, umetnički je kolektiv poznat po svom kontraverznom dizajnu. On uključuje cipele koje sadrže ljudsku krv, patike sa svetom vodom u đonovima, i gigantske crvene gumene čizme.

Ovog puta, oni su odlučili da trend malih torbica odvedu do ekstrema.

'' Postoje velike torbe, normalne torbe i male, ali ova je finalna reč u minijaturizmu'', izjavili su čelni ljudi.

Iako torbica na sebi ima logo luksuznog brenda Luj Viton, ona nema dodirnih tačaka sa njim. Napravljena je od fotopolimerne smole, i kreirana korišćenjem 3D tehnologije štampanja. 

A koja joj je namena, ostaće da se pitamo...

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas