Oglas
· · Komentari: 0

"ONA JE PRAVI BANDIT": Sloboda Mićalović otkrila šta misli o Moniki Beluči - odgovor će vas iznenaditi

Prijateljstvo Slobode Mićalović i Monike Beluči traje godinama

1715950611_Foto-Ataimages.rs-Profimedia-Monika.jpg
Foto: Ataimages.rs, Profimedia
Oglas

Prijateljstvo Slobode Mićalović i Monike Beluči traje već više od decenije otkako su se upoznale radeći na zajedničkom projektu.

Nebrojano puta italijanska glumica bila je gost porodice Ćetković na njihovom imanju u Čortanovcima, pa je tako Slobodino nedavno gostovanje u emisiji kod Andrije Miloševića sve na trenutak zbunilo.

"Prečešljali su" kolege i prijatelji razne teme u novom večernjem šou-programu, a u jednom trenutku dotakli su se i jedne od najlepših glumica na svetu.

Andrija je upitao Slobodu Mićalović kakva je Monika privatno, kakva je kao prijatelj, a njen odgovor mnoge je iznenadio, ujedno i nasmejao:

Pročitajte Sloboda Mićalović u bolnici, poručila fanovima - Zdravlje pre svega
- Ona je mene doživljavala i postavljala se kao da smo egal, a ni po čemu nismo egal osim što se bavimo istim poslom.

Ona je svetska zvezda i uživa potpuno drugačiji tretman, ali kao čovek je pravi bandit i predivna žena i ortak. Pošto me ti poznaješ i iza kamera negde smo po temperamentu slične - rekla je glumica dok se smejala.

Prijateljstvo Slobode Mićalović i Monike Beluči čvrsto je i stabilno, a dramske umetnice redovno održavaju kontakt s obzirom da zbog poslovnih obaveza ne mogu toliko često da se viđaju.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas