Oglas
· · Komentari: 0

Sanjali ste bivšeg partnera? Evo šta to može da znači

Kada iznenada sanjate bivšeg partnera to može da bude iz više razloga

1695287604_shutterstock_1886880001-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uglavnom se mnogi zapitaju - da li i dalje negujem određena osećanja prema toj osobi? Ako sanjate bivšeg partnera, to ne mora nužno da znači da ste i dalje zaljubljeni ili da vam nedostaje stara veza, već je moguće iz sledećih razloga:

1. Nedovršeni posao

Vaši snovi o vašem bivšem mogu ukazivati na to da imate nerešene sukobe sa prošlom vezom. Možda niste uspeli da izrazite svoja osećanja ili da rešite probleme u vašoj vezi, a vaša podsvest pokušava da vam pruži priliku da se nosite sa ovim problemima.

2. Podsvesna introspekcija

Vaši snovi o bivšim partnerima mogu biti način vaše podsvesti da analizira vaše sopstvene kvalitete i ponašanje. Na primer, ako je vaš bivši partner bio sebičan ili okrutan, vaš san o njemu može ukazivati na to da i vi razmišljate da li treba sami da se rešite ovih negativnih osobina i o tome da morate da radite na sebi.

3. Proces "lečenja"

Sećanja na prošle veze postaju deo vašeg procesa "lečenja". Snovi o vašem bivšem mogu vam pomoći da shvatite da ste prevazišli bol i raskid i da ste sada u mogućnosti da objektivnije vidite svoje prošle veze.

4. Učenje na primeru

Takvi snovi mogu biti način na koji vaša podsvest uči iz prošlih grešaka i stiče iskustvo. Možete videti kakva su ponašanja i dinamika odnosa doveli do raskida i iskoristiti ta iskustva da biste stvorili zdravije, srećnije odnose u budućnosti.

5. Zatvaranje prošlosti

Pozitivni snovi o vašem bivšem ukazuju na to da ste oslobodili negativne emocije koje su vas vezivale za vašu prošlu vezu. Kada se osećate zahvalni i za lekcije koje ste naučili iz ove veze, to je znak da ste spremni da krenete dalje i da ste otvoreni za nove prilike u životu.

6. Samo nezgoda

Na kraju, vredi zapamtiti da su snovi nasumični i ne nose uvek duboko značenje. Ponekad odražavaju nasumične fragmente našeg sećanja ili utiske dana. Stoga, ako sanjate o svom bivšem partneru, ne morate uvek da tražite duboko značenje u tome, već ga jednostavno prihvatite kao jedan od nasumičnih elemenata vašeg sna.

Na kraju krajeva, izvori snova mogu biti različiti za svaku osobu. Zapamtite da je važno da pažljivo slušate svoje snove i da im se obraćate sa razumevanjem, ali svaki san ne zahteva uvek dubinsku analizu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas