Oglas
· · Komentari: 0

TRAŽILA REFUNDACIJU NOVCA: Mlada je ostala u šoku nakon saznanja da ju je muž prevario sa fotografkinjom sa njihovog venčanja

Slikala im venčanje a on je govorio da su u ''otvorenoj vezi''

1691667608_shutterstock_513208954.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Mlada je molila za povraćaj novca, nakon što je otkrila da je njena fotografkinja sa venčanja spavala sa njenim mužem za koga se upravo udala.

Tragi-komična priča otkrivena je na Redditu, pod temom Fotografije venčanja, od strane jednog od korisnika.

On je otkrio da je angažovao koleginicu fotografkinju, koja ima 20 godina, da radi sa njim na ceremoniji venčanja koja se desila u Americi, porenosi DailyMail.

Ali, neimenovanog korisnika je tada kontaktirala mlada i tražila novac nazad, nakon što je saznala da je pomoćnica imala aferu sa njenim mužem.

U objavi stoji sledeće:

- Ranije ovog leta snimao sam venčanje. Moj tipični drugi strelac nije uspeo da dođe, pa sam pozvao nekog drugog. Našao sam je na mreži, smatrajući da bi dobro uradila posao. U svakom slučaju, ona i ja smo obavili slikanje venčanja, i sve je izgledalo kao i obično. Fotografije su urađene, dostavljene klijentu i sve je bilo dobro, objašnjava on i dodaje:

- Onda sam jutros dobio mejl od mlade. Želela je povraćaj novca jer je dama koju sam angažovao tog dana, završila da spava sa mladoženjom u nekom trenutku nakon venčanja, a takođe je poslala i fotorafije sa njegovog telefona da to i dokaže.

Ispričavši ovu priču, koja je ispraćena velikim brojem komentara, zaključio je:

- Ipak, šta je ovde najbolje uraditi? Zaista saosećam sa mladom, ali to je takođe mnogo novca koji moram da vratim za obavljeni posao, napisao je i završio rečima:

- Unajmila me je za posao, i on je završen, proizvod je isporučen. 

Dodajući još detalja ove sage u komentarima, Wedding dude je napisao:

- Pitao sam koleginicu o svemu. Prvo je negirala, a nakon što sam izneo slike, rekla je da je mladoženja tvrdio da su u otvorenoj vezi pa je mislila da je to u redu...

Šta vi mislite o svemu ovome?

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas