Oglas
· · Komentari: 0

Ušao na avion sa BRENDIRANOM KESOM, izašao sa KESOM ZA SMEĆE: Instant karma se poigrala sa bahatim putnikom

Putnici su bili jako zabavljeni ovim događajem

1677421563_shutterstock_2244345941-putnik-i-kesa-naslovna.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Da se mnogobrojne čudne i bizarne situacije dešavaju na avionu, dobro znaju stalni putnici, kao i članovi posade. Jednom od tih događaja svedoči i bivša stjuardesa Marija, koja nam je ispričala kako je ''karma'' kaznila nepristojnog putnika, na jednom od njenih letova.

- Bio mi je to 3.let u toku dana, i već sam bila poprilično umorna. Tokom ukrcavanja, primetila sam mladog 
putnika, lepo obučenog od glave do pete, sve na njemu bilo je firmirano i elegantno. A imao je i modernu frizuru, i nosio je velike sunčane naočare, iako je već bilo poprilično kasno za njih.

Foto: Shutterstock

Marija dalje opisuje, da je putnik zauzeo svoje mesto u prvom redu, ali je već od samog ukrcavanja imao ''sto i jedan zahtev'' - tražio je posebnu prostoriju za njegov skupoceni kaput sa krznom, kako se ne bi pogužvao, do 
insistiranja da bude uslužen pićem i jelom, pre svih ostalih. Putnici oko njega samo su glasno uzdisali, i kolutali očima na ovakvo ''diva ponašanje''.

- Odmah sam prepoznala da je u pitanju takozvani ''putnik koji želi pažnju''. Potrudili smo se da mu objasnimo
da sa servisom krećemo tek nakon poletanja, te smo ga ljubazno zamolili da svoju veliku Luj Viton kesu odloži u odeljak iznad glave, za poletanje. On nije želeo to da uradi, već se još našao uvređenim našim zahtevom, govoreći da je to ''nečuveno, te da više nikada neće leteti sa nama''.

Tokom servisa, kako ova stjuardesa navodi, kasnije želeo da poruči ništa, jer nije poslužen onda kada je on to želeo.

Foto: Shutterstock

Kako se sudbina često poigra, ona govori u daljem izlaganju:

- Uvek se svi osećamo nelagodno kada se neko ponaša bahato i nerazumno, jer smatram da nema potrebe za tim. Često sam prisustvovala raznim scenama, ali ova je na kraju bila jedna od najsmešnijih. Mogu reći da je 
karma u ovom slučaju delovala brzo! Naime, kada smo sleteli, izrevolirani putnik ustao je pre svih, u želji da što pre uzme svoju kesu. Dok su svi i dalje sedeli vezanih pojaseva, a mi ga savetovali da ostane da sedi dok se
avion kreće, i znak za vezivanje i dalje uključen, on nije želeo da nas posluša. U jednom trenutku, otvorio je kompartment iznad a stvari su ispale, a sa njima i njegova kesa prepuna stvari, koja se pocepala, a njegova garderoba se prosula po podu. Ovo je izazvalo salvu smeha od strane putnika koji su sve posmatrali. Postiđeni putnik je odmah seo, i okrenuo glavu ka prozoru.

Ona još navodi, obzirom da mu je Luj Viton kesa pukla, putnik je zamolio da mu se da nešto u čemu bi mogao da spakuje svoje stvari i iznese ih iz aviona.

- Do tada nije hteo da nam se obraća, a onda, kada s enašao u ovoj situaciji, zatražio je da mu pronađemo kesu za stvari, nastavlja ona, jedino što smo imali dovoljno veliko da smesti sve što je ispalo, je crna kesa koju koristimo za skupljane smeća. Ponudili smo mu je, i on je srećno prihvatio.

I dok su ostali putnici nastavili da se smeju ovom događaju, putnik je umesto svoje papirne kese poznatog brenda, napustio avion noseći kesu za smeće sa svojim stvarima, u obliku džaka.

Instant karma na delu, složićete se...

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas