Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ушао на авион са БРЕНДИРАНОМ КЕСОМ, изашао са КЕСОМ ЗА СМЕЋЕ: Инстант карма се поиграла са бахатим путником

Путници су били јако забављени овим догађајем

1677421563_shutterstock_2244345941-putnik-i-kesa-naslovna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Да се многобројне чудне и бизарне ситуације дешавају на авиону, добро знају стални путници, као и чланови посаде. Једном од тих догађаја сведочи и бивша стјуардеса Марија, која нам је испричала како је ''карма'' казнила непристојног путника, на једном од њених летова.

- Био ми је то 3.лет у току дана, и већ сам била поприлично уморна. Током укрцавања, приметила сам младог 
путника, лепо обученог од главе до пете, све на њему било је фирмирано и елегантно. А имао је и модерну фризуру, и носио је велике сунчане наочаре, иако је већ било поприлично касно за њих.

Фото: Схуттерстоцк

Марија даље описује, да је путник заузео своје место у првом реду, али је већ од самог укрцавања имао ''сто и један захтев'' - тражио је посебну просторију за његов скупоцени капут са крзном, како се не би погужвао, до 
инсистирања да буде услужен пићем и јелом, пре свих осталих. Путници око њега само су гласно уздисали, и колутали очима на овакво ''дива понашање''.

- Одмах сам препознала да је у питању такозвани ''путник који жели пажњу''. Потрудили смо се да му објаснимо
да са сервисом крећемо тек након полетања, те смо га љубазно замолили да своју велику Луј Витон кесу одложи у одељак изнад главе, за полетање. Он није желео то да уради, већ се још нашао увређеним нашим захтевом, говорећи да је то ''нечувено, те да више никада неће летети са нама''.

Током сервиса, како ова стјуардеса наводи, касније желео да поручи ништа, јер није послужен онда када је он то желео.

Фото: Схуттерстоцк

Како се судбина често поигра, она говори у даљем излагању:

- Увек се сви осећамо нелагодно када се неко понаша бахато и неразумно, јер сматрам да нема потребе за тим. Често сам присуствовала разним сценама, али ова је на крају била једна од најсмешнијих. Могу рећи да је 
карма у овом случају деловала брзо! Наиме, када смо слетели, изреволирани путник устао је пре свих, у жељи да што пре узме своју кесу. Док су сви и даље седели везаних појасева, а ми га саветовали да остане да седи док се
авион креће, и знак за везивање и даље укључен, он није желео да нас послуша. У једном тренутку, отворио је компартмент изнад а ствари су испале, а са њима и његова кеса препуна ствари, која се поцепала, а његова гардероба се просула по поду. Ово је изазвало салву смеха од стране путника који су све посматрали. Постиђени путник је одмах сео, и окренуо главу ка прозору.

Она још наводи, обзиром да му је Луј Витон кеса пукла, путник је замолио да му се да нешто у чему би могао да спакује своје ствари и изнесе их из авиона.

- До тада није хтео да нам се обраћа, а онда, када с енашао у овој ситуацији, затражио је да му пронађемо кесу за ствари, наставља она, једино што смо имали довољно велико да смести све што је испало, је црна кеса коју користимо за скупљане смећа. Понудили смо му је, и он је срећно прихватио.

И док су остали путници наставили да се смеју овом догађају, путник је уместо своје папирне кесе познатог бренда, напустио авион носећи кесу за смеће са својим стварима, у облику џака.

Инстант карма на делу, сложићете се...

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas