Oglas
· · Komentari: 0

NAJSLAĐA TUČA koju ste ikad videli - šta mislite, ko je izvukao "DEBLJI KRAJ"? (VIDEO)

Tandem koji je mnogima ugrejao srce

1646771674_______________________________________________________6800514545988.png
Foto: Printskrin/Instagram/dostpati
Oglas

Opšte je poznato da je život sa kućnim ljubimcima predivan i preuzbudljiv. Pogotovo ako imate spoj nespojivog - i psa i mačku.

Naime, ukoliko ih od malih šapa naviknete jedno na drugo, pas i mačka mogu postati najbolji prijatelji. 

NJihove svakodnevne ludorije mogu biti zabavnije od bilo kog humorističkog filma ili kraćeg video snimka.

Pročitajte još:Buldog oštenio "MALO ČUDO": Štene sa jarko zelenim krznom se rađa jednom u 10.000 (FOTO)

Pogotovu kad se pas i mačka kao biju, a ustvari se igraju - njihovi potezi i reakcije su neprocenjivi!

Upravo je jedan takav snimak pred nama:

Na snimku je popularan Korgi kojeg doslovno maca bije po glavi, a on iako je duplo jači od nje, uživa u igri i dopušta joj da ga "bije".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas