Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕСТВАРНО

Булдог оштенио "МАЛО ЧУДО": Штене са јарко зеленим крзном се рађа једном у 10.000 (ФОТО)

Штене је било легла од осморо кучића које је родила мама Фреја и прво се страховало да је превремено рођено

1646232280_2_PAY-Rare-puppy-born-with-GREEN-fur-really-stands-out-from-the-rest-of-the-litter.jpg
Фото: Audra Rhys/Mega
Oglas

Булдог је на свет донео „чудесно“ штене са светлозеленим крзном. Тревор и Одра Мошер, помислили су најгоре након што су видели необичну боју штенета и испрва су помислили да је мртворођено.

Део је легла од осморо штенаца рођених у Канади од маме Фреје, али је почело да се понаша нормално и од тада напредује. Мало штене је започело живот без здравствених проблема, а зелена нијанса је приписана неуобичајеном процесу у материци.

Тревор је за Глобал Невс рекао : „Почели смо да је сушимо и приметили да је зелена и одмах смо поново помислили да нешто није у реду. Па смо прогуглали, 'моје штене је зелено, шта није у реду', и очигледно је то веома ретко и десило се неколико пута широм света."

Фото: Audra Rhys/Mega

Када га је Фреја оштенила, било је много другачије од осталих. Црна кеса је окруживала тело штенета у поређењу са њеном браћом и сестрама, који су сви били окружени провидним кесама.

Прочитајте још: "Спавам голишав са псом и девојка жели да раскине због тога": Момак изазвао РАСПРАВУ на мрежи својим признањем

Пар је прво помислио да нешто није у реду и веровао је да је штене мртворођено.

Дејли стар извештава да се сматра да ретка промена боје њеног крзна потиче од зеленог пигмента који се налази у жучи унутар кесе.

Фото: Audra Rhys/Mega

Тревор је био "задивљен" ретким догађајем и био је "веома срећан што му је присуствовао и био део тога", откривајући да сада ради са својом супругом да смисли име за посебно штене.

Тренутни фаворити које су предложили пријатељи на Фејсбуку су Фиона, у знак почасти Шрековој драгој принцези, као и Васаби, Хулкет и Пистација.

Нажалост, очекује се да ће њено крзно избледети у нормалну боју како буде старила.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas