· · Komentari: 0

Postignite efekat DIJAMANTSKIH usana u samo 4 koraka: Evo zašto je ovo najpopularniji bjuti TREND na internetu! (FOTO/VIDEO)

Povratkom trendova sa početka 21. veka, sjaj za usne ponovo dobija svoje mesto u svetu lepote

1678964241_profimedia-0762338375-hejli-naslov.jpg
Photo: Profimedia

Naime, dijamantske usne su najpopularniji trend na TikTok-u kada je reč o lepoti, a ova sve simpatičnija ideja da svetlucavi ruževi, olovke i sjajevi zauzmu mesto u svakodnevnoj rutini šminkanja oduševljava i influenserke.
Trend je pokrenula tiktokerka Eva Larosa, osmislivši izgled uz koji usne zaista svetlucaju poput dragog kamena i koji je, uprkos tome, još uvek dovoljno suptilan za svakodnevno nošenje.

Najbolji od svega je to što je velika verovatnoća da proizvode potrebne za postizanje ovog izgleda već imamo u svom neseseru.

Sve što nam je potrebno je nekoliko proizvoda koje inače koristimo na drugim delovima lica poput metalik olovke za oči i svetlucave senke, kao i neutralne olovke za usne i hranjivog prozirnog sjaja.

Trend dijamantnih usana pozajmio je sve najbolje elemente svih ovih popularnih trendova—sjaj hromiranih usana, napućenost popularnih anđeoskih usana i suptilnost efekta "šminke bez šminke".

Ovaj efekat se postiže u nekoliko jednostavna koraka:

- koristite biserno srebrnu dugotrajnu olovku za oči, povlačeći tanku liniju duž luka, a zatim njome popunite i središte donje usne. Poenta nije da budete super precizni, jer već u idućem koraku vrhom prsta razmazujete olovku po donjoj usni.

@evalarosaxo Siren eyes for hooded 👀 #makeup #sireneyestutorial #sireneyes #sireneyesmakeup #sireneyesforhoodedeyes #makeuptutorial #makeuphacks #greenscreen ♬ maneater - favsoundds

 

Kao rezultat dobićete privlačan i megasjajan izgled usana koji je jednako prikladan i za noćni izlazak i za opuštena okupljanja s prijateljima.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU