Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Vratite ukućanima osmeh na lice! Jednim trikom OMEKŠAĆETE svoje peškire

Da li postoji nešto gore od grubog peškira kojim brišemo lice?

1631830496_Depositphotos_44292621_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Priznaćete da nema lepšeg osećaja nego kada se u ruke uzme mekan i nežan peškir, ali i da nema goreg osećaja nego kada se obrišete grubim peškirom, posebno svoje lice. Iako na kesama i flašama tečnog deterdženata uvek piše koliko bi deterdženta treba dodati u mašinu tokom pranja, često dodajemo i više nego što se preporučuje.

Pročitajte još: Ako ih ostavljate u kupatilu, postaju LEGLO ZARAZA: Gde treba odložiti mokre PEŠKIRE nakon kupanja?

Tokom određenog vremena, deterdžent i omekšivač omekšaju materijal od kojeg se prave peškiri pa se vlakna istroše zbog čega peškiri više nisu mekani kao kad tek kupite i slabije upija vodu kada želite da se osušite nakon kupanja.

Omekšajte svoje peškire

Uz jedan jednostavni trik možete vratiti u život stare peškire. Tokom pranja peškira, mašinu za pranje veša postavite na najvišu moguću temperaturu. Umesto deterdženta dodajte šoljicu belog sirćeta u mašinu. Tokom ciklusa ispiranja dodajte i pola šoljice sode bikarbone.

Pročitajte još: Psorijazu u Srbiji ima 140.000 ljudi, a biološki lekovi su spas za obolele

Sirće će razbiti velike količine deterdženta koje su se nakupile, omekšaće peškire i ukloniće neprijatne mirise. Soda bikarbona će takođe pomoći u uklanjanju ostataka deterdženta i dodatno će omekšati peškire.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas