Oglas
· · Komentari: 0

Zašto su se ovoj INFLUENSERKI smejali na crvenom tepihu? Došlo je do zabune pri oblačenju (FOTO)

nfluenserka Tefi Pesoa objavila je video izvinjenja na TikTok nakon što je bila izvrgnuta podsmehu, pa i sama shvatila da je način na koji je obukla haljinu bio pogrešan. Nasmejala se na svoj račun, a video je pregledan 4 miliona puta

1635325440_profimedia-0638677731.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Influenserka i zvezda Jutjuba Tefi Pesoa (31) dočekivala je i intervjuisala slavne na crvenom tepihu na premijeri filma "Dina" u Londonu, a na sebi je imala dugu baršunastu haljinu dugih rukava.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u dnevnoj kombinaciji: Jedan detalj svi možemo da dodamo stilu i učinimo ga zanimljivim (FOTO)

Haljina je imala okruglu rupu kroz koju se influenserki video delić butine. Tek kasnije, shvatila je i sama da je noga trebalo da ide kroz rupu.

Foto: Profimedia

- LJudi, poludeću. Hvala vam na svoj podršci, ali ja sam upravo saznala da je noga trebalo da ide kroz glupu rupu - započela je Tefi video na kojem se vidi fotografija s premijere.

- Bila sam na crvenom tepihu i nisam znala. Zašto ne znam da se obučem? Odrasla sam osoba - zapitala se Tefi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas