· · Komentari: 0
GRUDNJAK

LAKO JE: Evo kako pronaći SAVRŠENI GRUDNJAK

Skoro 70 procenata žena na svetu nosi grudnjak pogrešne veličine.

1599223550_Depositphotos_114532894_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Brus nosimo svaki dan, pruža nam podršku i čini naš dekolte lepšim, zbog njega nam omiljene haljine bolje stoje… ali, kada nije prave veličine, brusthalter može biti pravi pakao. Nanosi nam bol, žulja nas i imamo osećaj da umesto grudnjaka imam oklop. 

Sposobnost merenja veličine brushaltera je sjajni alat koji je svakoj od nas potreban. Kada nosite brus prave veličine, život vam je mnogo lakši. Ipak, mnoge žene smatraju da je određivanje prave veličine previše komplikovano.

Objasnićemo vam koliko je to zapravo lako. 

Pročitajte još: DONJI VEŠ ima rok trajanja: Kada je vreme da kupite novi

Veoma je važno da zapamtite da kada merite svoj obim grudi i druge dimenzije, morate nositi obični brus. Ne treba da nosite push-up, jer će to poremetiti vaše rezultate. 

Foto: Depozit

Merenje veličine trake

Prvo, treba da izmerite veličinu vaše trake – ona zapravo predstavlja brojni deo vaše veličine. Postoje dva načina za to. 

Prvi način uključuje merenje odmah ispod vaših grudi, odnosno na početku rebara. Pobrinite se da vaš metar bude ravan dok merite. Na primer, ako dobijete 72,5 dodajte tome 12,5. Dobijate broj 85. To je prvi deo vaše veličine. 

Pročitajte još: Dokazano! Evo koji je prvi znak da ŽENA ŽUDI ZA SEKSOM

Drugi način je jednostavniji. Merite deo iznad vaših grudi. Neka vaš metar pređe preko celih leđa i ispod pazuha. Broj koji dobijete bi trebalo da bude tačna veličina za vas. 

Kada merite, ne smete previše zatezati metar, niti ga držati previše opušteno, jer će to naravno uticati na rezultat koji dobijete. 

Veličina korpica

Sada kada imate brojni deo svoje dimenzije, vreme je da pronađete veličinu korpe. Uzmite metar i pređite preko najpunijeg dela vaših drugi, odnosno direktno preko bradavica. Vodite računa da metar stoji ravno. Ako ste dobili 92,5 oduzmite od toga broj koji ste dobili kada ste tražili dimenziju trake.

Dakle: 92.5 - 85 = 7,5.

Pročitajte još: Ženska LJUBAV PREMA OBUĆI je neizmerna, ali tu je i održavanje: Evo kako da OČISTITE CIPELE OD VELURA

Foto: Depozit

 

Taj broj će odrediti veličinu vaše korpe.

Ako je dobijeni broj 2.5, veličina vaše korpe je A. 

Ako je dobijeni broj 5, veličina vaše korpe je B.

Ako je dobijeni broj 7.5, veličina vaše korpe je C. 

Ako je dobijeni broj 10, veličina vaše korpe je D. 

Dakle, sada znate svoju kompletnu dimenziju.

Pročitajte još: Nauka kaže da ćemo ove četiri stvari NASLEDITI od MAJKE

Komfor je najvažniji

Pored veličine, veoma je važno da odaberete vrstu brusa koja vam najviše odgovara. Kada odete u kupovinu, isprobajte nekoliko modela, kako biste pronašli onaj koji vam najviše odgovara. To možda neće biti brus koji vam se najviše dopada, ali verujte nam, u njemu ćete se najbolje i najprijatnije osećati. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.