Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГРУДЊАК

ЛАКО ЈЕ: Ево како пронаћи САВРШЕНИ ГРУДЊАК

Скоро 70 процената жена на свету носи грудњак погрешне величине.

1599223550_Depositphotos_114532894_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Брус носимо сваки дан, пружа нам подршку и чини наш деколте лепшим, због њега нам омиљене хаљине боље стоје… али, када није праве величине, брустхалтер може бити прави пакао. Наноси нам бол, жуља нас и имамо осећај да уместо грудњака имам оклоп. 

Способност мерења величине брусхалтера је сјајни алат који је свакој од нас потребан. Када носите брус праве величине, живот вам је много лакши. Ипак, многе жене сматрају да је одређивање праве величине превише компликовано.

Објаснићемо вам колико је то заправо лако. 

Прочитајте још: ДОЊИ ВЕШ има рок трајања: Када је време да купите нови

Веома је важно да запамтите да када мерите свој обим груди и друге димензије, морате носити обични брус. Не треба да носите пусх-уп, јер ће то пореметити ваше резултате. 

Фото: Депозит

Мерење величине траке

Прво, треба да измерите величину ваше траке – она заправо представља бројни део ваше величине. Постоје два начина за то. 

Први начин укључује мерење одмах испод ваших груди, односно на почетку ребара. Побрините се да ваш метар буде раван док мерите. На пример, ако добијете 72,5 додајте томе 12,5. Добијате број 85. То је први део ваше величине. 

Прочитајте још: Доказано! Ево који је први знак да ЖЕНА ЖУДИ ЗА СЕКСОМ

Други начин је једноставнији. Мерите део изнад ваших груди. Нека ваш метар пређе преко целих леђа и испод пазуха. Број који добијете би требало да буде тачна величина за вас. 

Када мерите, не смете превише затезати метар, нити га држати превише опуштено, јер ће то наравно утицати на резултат који добијете. 

Величина корпица

Сада када имате бројни део своје димензије, време је да пронађете величину корпе. Узмите метар и пређите преко најпунијег дела ваших други, односно директно преко брадавица. Водите рачуна да метар стоји равно. Ако сте добили 92,5 одузмите од тога број који сте добили када сте тражили димензију траке.

Дакле: 92.5 - 85 = 7,5.

Прочитајте још: Женска ЉУБАВ ПРЕМА ОБУЋИ је неизмерна, али ту је и одржавање: Ево како да ОЧИСТИТЕ ЦИПЕЛЕ ОД ВЕЛУРА

Фото: Депозит

 

Тај број ће одредити величину ваше корпе.

Ако је добијени број 2.5, величина ваше корпе је А. 

Ако је добијени број 5, величина ваше корпе је Б.

Ако је добијени број 7.5, величина ваше корпе је Ц. 

Ако је добијени број 10, величина ваше корпе је Д. 

Дакле, сада знате своју комплетну димензију.

Прочитајте још: Наука каже да ћемо ове четири ствари НАСЛЕДИТИ од МАЈКЕ

Комфор је најважнији

Поред величине, веома је важно да одаберете врсту бруса која вам највише одговара. Када одете у куповину, испробајте неколико модела, како бисте пронашли онај који вам највише одговара. То можда неће бити брус који вам се највише допада, али верујте нам, у њему ћете се најбоље и најпријатније осећати. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas