Oglas
· · Komentari: 0
NIJE LAKO

Ove MUKE razumeju samo žene sa MALIM GRUDIMA

Grudi koje komotno stanu u grudnjak veličine 2 ili 1 smatraju se malima

1606134212_Depositphotos_350509832_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Grudi koje komotno stanu u grudnjak veličine 2 ili 1 smatraju se malima. Iako žene s vremenom prihvate i zavole svoje mini "prijateljice" i ne bi ih menjale ni za jednu četvorku ili peticu, neke svakodnevne navike zaista su mučne, a razumeti ih mogu jedino žene s malim grudima.

1. Kupiti pravi grudnjak prava je muka, a kada ga pronađeš odmah moraš da kupiš 3 jer, ako ga više ne budu proizvodili, opet si u problemu.

2. Nosite najneudobnije grudnjake koji postoje. Žica, jastučići, čvrste naramenice, dupli jastučići… uhhh.

Pročitajte još: MANJE GRUDI, VEĆI UŽITAK: Nauka otkriva 11 prednosti koje će vas iznenaditi (FOTO)

3. Sećate se tinejdžerskih dana kao da su bili juče, kada ste s nestrpljenjem iščekivala dan kada će narasti, ali eto… 10, 15 ili 20 godina posle još uvek se ništa nije dogodilo.

4. Na prvom sastanku svoj najbolji i najmoćniji push-up grudnjak smatraš čistom prevarom i malo vas strah šta će on misliti kada otkrije vašuu tajnu velike moći.

5. Kupovina kupaćeg kostima još je gora od one s grudnjakom. Ako dole štima, gore ne štima ili pak super boja i kroj, ali kada sedne na mesto izgleda kao da nešto fali… a jako dobro znamo što fali.

Pročitajte još: Da li ste znali? Ovo su tri ženska najveća kompleksa

6. Sanjate o haljini ili majici zavodljivog dekoltea, a kada na nekome vidite to savršenstvo ne možete da prestanete da gledate… blago se njima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas