· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Лепа Брена проговорила о емотивној кризи: Заплачем, устанем и поправим шминку

Једна од највећих балканских звезда, Лепа Брена, као и већина естрадних уметника прошла је кроз велику кризу након увођења ванредног стања.

lepa-brena.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/Лепабренаа

Многе познате личности због пандемије која је задесила Србију, престала је са наступима, а међу њима је и Лепа Брена која је ситуацију у нашој земљи веома тешко поднела.

Прочитајте још: Након вести да је завршила у болници, ОГЛАСИЛА СЕ Рада Манојловић и открила ПРАВУ ИСТИНУ

Гостујући у једној емисији, открила је све о емотивним кризама кроз које је пролазила, али да је успела да уз помоћ пореодице и пријатеља превазиђе најтеже моменте.

- Дешавало ми се да током певања у изолацији бришем сузе па онда станем, поправим шминку и наставим поново да певам. Највише сам плакала на песме "Ја немам други дом" и "Уђи слободно". Таква је била ситуација да су те песме добиле другу конотацију - каже Лепа Брена и открива да су јој неке песме изазивале посебне емоције, јер неке људе није могла да загрли и пољуби: 

 


-Ја сам социјална особа навикла сам да се пољубим, загрлим са људима који су ми драги, а у овом периоду када је то све било забрањено једино што сам могла јесте да певам и пренесем ту емоцију на друге - каже Брена и објашњава да је њена професија ипак највише оштећена у читавој овој ситуацији:

Прочитајте још:  Запевала Цеца, а за њом и ВЕЉКО: Анастасији приредили ИЗНЕНАЂЕЊЕ, није могла да верује (ВИДЕО)

 - Мислим да је наша професија најтеже погођена. Смета ми што људи мисле да је нама најлакше и не сматрају да је наша професија једна привредна грана у којој је запослен исто велики број људи који не зарађују велике хонораре већ живе из дана у дан - каже певачица која чврсто верује да ће се ускоро ситуација стабилизовати и да ће моћи да се врати својим наступима и публици.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#стаyхоме #стаyсафе 🥰💋💝❤️ @макеуп_бy_сандраа @сандрамиљаковиц

А пост схаред бy Лепа Брена (@лепабренаа) он

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.