· · Коментари: 0
НОКТИ

Само за ОДВАЖНЕ: Леопард, зебра - права ЏУНГЛА на ноктима

Сафари стил и анимал принт ће изгледати фантастично уз овакве нокте!

1596200957_NaioNailsGLAVNA.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Naio Nails

Једина мана ових фантастичних ноктију у које ће сви гледати као опчињени је што, да би се постигао прави ефекат, морају да буду дугачки. Дакле, ко нема дугачке нокте мора да уради надоградњу дупло дужу од самог нокта.

Прочитајте још: О овом хотелу КОЛАЈУ ПРИЧЕ, сваки детаљ говори ЈЕДНО, а сада мами и СРБЕ (ФОТО)

Прочитајте још: Тренд који је залудео интернет: ОВАЈ експеримент са КОСОМ морате пробати (ФОТО/ВИДЕО)

Када припремите нокте у облику бадема треба набавити шљокице и разнобојне лакове у нијансама џунгле. Нокти се лакирају у земљане боје, а затимтанком четкицом праве шаре леопада. Читав ефекат постаје још бољи када се додају шљокице.

Нека сваки нокат буде другачије боје, користите цирконе, шљокице, злато...
Шљокице Фото: Youtube/ screenshot Naio Nails

Један нокат можете лакирати уз златно који ће уз цирконе бити изузетно ефектан. Можете комбиновати и нежно розе нијансе са анимал принтом.

Глава леопарда морада се "гради" силиконом, а то могу само маникирке.
Шара леопард Фото: Youtube /screenshot Naio Nails

Најтеже се прави нокат попут главе леопарда. Наиме, потребно је обликовати га силиконом, што траје и умеју да раде само стручњаци за маникир. Због тога је једноставније искористити стикер леопарда.

Прочитајте још: Мислите да вам НЕ стоји АНИМАЛ ПРИНТ? Можда га ПОГРЕШНО носите

Потрудите се да сваки нокат има другачију шару, као и да облик буде што сличнији канџама.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.