· · Коментари: 0
ШТРАС

Тренд који је залудео интернет: ОВАЈ експеримент са КОСОМ морате пробати (ФОТО/ВИДЕО)

Коса као из бајке!

1595855758_Capturejjj.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Тасха Леелyн

Шљокице на корену косе су за врло кратко време постале прави хит у свету улепшавања косе.

Прочитајте још: ТРИ ГРАЦИЈЕ НА ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Луксуз с укусом истока, водена магија или рај за одрасле (ФОТО)

Популарност овог тренда расте из дана у дан, а шљокице у коси нису више резервисане само за празничне дане. Од пре неколико године постале су неизоставан део украшавања током музичких фестивала.

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Како је ситуација у целом свету таква да је већина фестивала отказана, ако пожелите да изгледате као из бајке можете експериментисати са својом косом и шљокицама и код куће.

Осим што делују фантатастично дајући коси бајковити изглед, шљокице на корену су и сјајан трик да сакријете израстак уколико фарбате косу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јуст цаме ацросс Тхис wее макеуп пиц💋 ... фром тхе даy И wас интродуцед то @макеупфоревероффициал глиттер ... беен хоокед синце тхен ✨✨Wеаринг а Цлассиц ред 💄лип (wхицх ис мy абс фаве) бронзед глоwинг скин - хере И миxед а цоупле оф дропс оф @ицониц.лондон инто мy фоундатион ✨Алл сет wитх @родиалскинцаре поwдер 🙌🏻...анд а нице софт бронзед смокеy еyе ..анд а цонтоуред фаце .. анд лотс оф спаркле ин тхе хаир 💁🏽✨#макеупфоревер #макеупфоревероффициал #глиттеринтхехаир #редлип #бенефитгиммеброw #беаутyблендер #беаутyблендерук #беаутyблендерспонге #лумеецасе #ЛитБyЛуМее #луммее #глиттерроотс #беаутyблендероригинал #родиал #родиалмакеуп #родиалбананапоwдер #анастациабеверлyхиллсброwпомаде #макеупфоревер #макеупфоревермистандфиx #нипнфаб #ундисцоверед_муас #макеупартистwорлдwиде #лифеисастаге #макеупбyмарио #тхемастерцласс @макеупбyмарио @ундисцоверед_муас

@ мс__муа је поделио/ла објаву дана

Уколико сте љубитељ оваквог начина украшавања, шљокице могу постати ваш најлуђи аксесоар, а учиниће да изгледате бајковито и сјајно.

Погледајте упутство и сазнајте како да добијете глитер корен косе. Нека и ваш раздељак засија шљокичастим сјајем!

Прочитајте још: ЖИЦА ОД ТЕЛЕФОНА ИЛИ ГУМИЦА ЗА КОСУ? Све жене их носе, а овако су НАСТАЛЕ

Потребан материјал:

  • Празне пластичне посуде,
  • Шљокице у омиљеним бојама - можете комбиновати више њих,
  • Гел за косу,
  • Четке за фарбање.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.