Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Холивуд

Прошло је 58 ГОДИНА од СМРТИ МЕРЛИН МОНРО: Њен последњи познати снимак наслутио ТРАГЕДИЈУ (ВИДЕО)

Последњи снимак Мерилин Монро урађен је само неколико дана пре њене смрти. Био је потпуно приватан, а јавности је постао познат сасвим случајно.

1596715459_Merlin.JPG
Фото: Принтсцреен/Yоу Тубе/ Марилyн Монрое Видео Арцхивес
Oglas

Ово је последњи познати снимак Мерилин Монро. Настао је крајем јула 1962. и на њему се глумица види на плажи како позира фотографу Џорџу Борису. Начинили су га пролазници који су присуствовали фотографисању.

Џорџ је после испричао да се видело да глумицу "нешто мучи". Расположење јој је варирало од хистеричног смејања до безразложних суза. Била је расејана и није обраћала пажњу на оно што су јој говорили.

Прочитајте још: Адел потпуно НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Одушевила фанове новим изгледом (ФОТО)

Мерилин Монро пронађена је мртва 5. августа 1962. у свом стану у раним јутарњим часовима од стране њеног психијатра, Ралфа Гринсона. Њена кућна помоћница Еунис Мареј осетила је да нешто није у реду. Видела је светло испод врата, али није могла да уђе у собу.

Њена смрт мистерија је до данас!

Вест о смрти постала је насловна страна свих тадашњих новина. Стопа самоубистава у Лос Анђелесу се дуплирала након глумичине смрти, а новине су свакодневно примале на десетине позива и писама са захтевима читалаца да сазнају шта се десило познатој глумици и певачици, пише портал Тхе винтаге неwс.

– Смрт Мерилин Монро страшна је лекција свима онима који желе да уђу у приватност звезда и чепркају по њиховим животима – истакао је тих дана француски уметник Жан Кокто.

Прочитајте још: "Тренуци самоће ће нас врло брзо научити..." Последња ПОРУКА Исидоре Бјелице ће се ПРЕПРИЧАВАТИ (ФОТО)

На сахрани најславније плавуше оног доба присуствовали су само њени најближи док су стотине радозналих посматрача били окупљени око гробља. 

Најпознатија звезда старог Холивуда!

Оволика глумичина популарност која и данас траје уско је везана са сликом о њој која је пласирана у јавност. Мерилин је, са једне стране, била секс симбол, модна икона и једна од најпознатијих звезда старог Холивуда.

Прочитајте још: ПОСТОЈИ РАЗЛОГ! Знате ли зашто је Исидора Бјелица увек носила ШЕШИРЕ? (ФОТО)

Са друге стране , била је позната по бурном приватном животу, трагичном детињству и ексцесном понашању. О њој су писали и новинари и феминисти. Једни су је сматрали жртвом студија који су јој упропастили живот. Други борцем за неку врсту слободе која на крају није имала снаге да издржи притисак и очекивања јавности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas