Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МИРИСИ

На ове ДЕЛОВЕ ТЕЛА не бисте никада требали да стављате ПАРФЕМ, ево и зашто

Можда вам се чини као добра идеја да ставите омиљени мирис на ове делове тела, али то баш и није паметно.

1597826581_Depositphotos_23315796_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

С парфемом је лако претерати, а осим што велика количина није баш угодна јер мирис постане интензиван, претеривање није здраво ни за кожу - поготово на неким одређеним местима. Постоје одређени делови тела на које никада не би требало да прскате парфем, иако је многима навика.

Прочитајте још: Овај ХОТЕЛ испуњава жеље! Све је на дохват руке, а септембром је ПОСЕБНА ПРИЧА (ФОТО)

Фото: Депозит

Коса

Можда се чини као добра идеја попрскати мирис по коси, али парфеми на бази алкохола могу је исушити поготово ако прскате јако близу. Уместо тога, напрскајте парфем на четку и прођите истом кроз косу.

Руке

Један од најчешћих начина стављања парфема је на ручни зглоб, али стручњаци тврде да то није добро. Осим што парфем никада не би требало да се трља руком о руку, алкохол који садржи у себи могао би иритирати ово подручје. Уз то, ако руком прођете близу очију и оне дођу у контакт с парфемом, могло би се појавити црвенило.

Прочитајте још: Сензуалне мирисне ноте: Како одабрати ПАРФЕМ који ће вам ИДЕАЛНО ОДГОВАРАТИ

Фото: Депозит

Испод пазуха

Многи мисле да је ово добра идеја, након дезодоранса ставити мало парфема испод пазуха, али интеракција између вашег парфема и знојних жлезда вашег пазуха може резултирати сврабом и пецкањем.

Гениталије

Баш као и испод пазуха, прскање парфема у близини интимних подручја такође може да резултира сувом кожом. Жене, мириси могу потенцијално надражити вагину и узроковати упалу, свраб и бол.

Прочитајте још: ТАЈНЕ наношења ПАРФЕМА, како да траје ДУЖЕ

Која су најбоља места за парфем

Зглобови, врат и задња страна колена - та подручја емитују топлину, па ваш омиљени мирис неће надражити кожу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas