· · Коментари: 1
САНОВНИК

ТУМАЧЕЊЕ СНОВА! Шта значи сањати мртвака или покојника?!

Сазнајте шта вам поручују снови.

1608137612_Depositphotos_64598081_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос

Снови у којима се „виде“ особе које на јави више нису живе, најчешће су присутни баш код оних људи који су у скоријем периоду остали без неких најмилијих или блиских особа, те са потребом да се у сну „преброди“ туга и усамљеност која се на јави често потискује или негира.

Прочитајте још: ПАНИКА на небу: После осам векова појавиће се ВИТЛЕЈЕМСКА звезда, а то значи само ЈЕДНО (ВИДЕО)

Сањати да видите у сну неку блиску особу која је недавно преминула 

Означава да сте или још увек у великој жалости и да се са губитком нисте сасвим успели да помирите, или означава према неким другим тумачењима потребу да некоме ко је умро запалите свећу или да посетите његов гроб, а због сопственог подсвесног страха да ћете да заборавите ону особу коју сте волели, јер више није међу живима.

 

 

Фото: деспоситос

Сањати да разговарате у сну са покојником који вам је на јави био позната или драга особа

То се може тумачити као ваша присећања свих његових добрих дела, исправних савета и лепих жеља које је увек за вас имао, или пак као симбол неког новог пријатеља или познаника кога ћете да на јави стекнете и који ће вам у неким ситуацијама и проблемима бити велика помоћ и ваш прави „анђео чувар“.

Сањати да разговарате са покојником кога на јави нисте познавали

То може да симболизује да ћете да будете сведок великим променама и дешавањима која ће да се односе на друге људе и која неће посредно или непосредно да утичу на ваш живот или да вас на било који начин угрожавају и спутавају.

Сањати да неки покојник у вашем сну пева

Ово је симбол да вас у реалности очекују неки велики проблеми који су везани за посао или за емотивни живот, те да се можете разболети или да вас може задесити нека велика несрећа или инвалидитет и губитак живота.

Фото: деспоситос

Сањати како мртва особа у вашем сну плаче

Представља ваше неспокојство које је везано за нечију реалну болест или проблем, који не знате како да решите а имате жељу да тој особи помогнете од срца.

Сањати како је неко ко је мртав у вашем сну оживео

Претпоставља нечију љутњу или жалост што сте га заборавили, те и потребу или очекивање да ви на јави одете у цркву или на његов гроб, како бисте му одали почаст и помолили се искрено за мир и „покој његове душе“.

Сањати како вас мртва особа у сну позива да пођете са њом на „онај свет“

На јави је такав сан симбол великих предстојећих проблема, несреће или пак невоља које вас очекују, те и могуће врло тешке болести или животно угрожавајуће незгоде.

Сањати да у сну ви плачете за неким ко је одавно упокојен

То симболише у реалности неке врло битне животне промене које треба да очекујете, а које су најчешће по вас добре и које ће вам донети велику радост и срећу.

Сањати да са мртвом особом делите храну или воду

Ово симболизује да ћете врло брзо да се тешко разболите или да и сами треба да се врло искрено помирите да вам се „ближи крај животног путовања“, те да очекујете своју скору смрт. Ако са неком мртвом особом у свом сну седите за столом који је пун хране и пића, те она врло халапљиво једе и нуди вас, али ви не једете тај сан симбол је ваших мудрих одлука које ћете ускоро по неким питањима донети.

Прочитајте још: ОБЈАВЉЕН ПОСЛЕДЊИ СНИМАК БАБА ВАНГЕ: Предвидела бомбардовање Београда, преко милион људи одлазило по помоћ (ВИДЕО)

Сањати себе или неког члана своје најуже породице као покојника

Обичај је да се за некога кога сте сањали као мртвог, а ко је на јави жив, каже да сте му својим сном ви „продужили живот“, те да ћете му донети велику срећу и радост, дуговечност, богатсво и/или добро здравље и велики успех.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.