Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ ИМАТЕ ''ЛИНИЈУ АНЂЕЛА'': Само ретки срећници имају ово НА ДЛАНУ, откријте ЗНАЧЕЊЕ

Постоји мишљење да човек који поседује на свом длану паралелну линију са „линијом живота“, је невероватно срећан!

1669384063_shutterstock_378802630-naslovna-ruka-linija.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Зову је линија анђела, а мало ко је има на длану. Линија је паралелна са линијом живота, а оне који је имају прати велика животна срећа на свим пољима- од љубави до материјалног успеха! Каже се да људи са анђеоском линијом лакше савладавају препреке, када наиђу на њих.

Фото: Схуттерстоцк

Наводно су људи који имају ову линију на длану, преживели страшне катастрофе и несреће. Занимљиво је да неки људи  имају ову линију од рођења, док је други стичу током живота. 

Прочитајте још: Шта вам ДЛАН поручује? Погледајте добро "ЛИНИЈЕ СРЦА" и откријте своју ЉУБАВНУ СУДБИНУ (ФОТО)

Фото: Схуттерстоцк

Ако спадате у ове ретке људе, добро погледајте овај део длана, јер изглед линије открива много о томе:

-Дугачак ред показује да ц́ете целог живота бити под заштитом анђела
-Ако је кратак, открива да ц́е вас у животу пратити мале невоље, али и да ц́ете их са лакоц́ом савладати
-Ако је на десном длану, анђела чувара сте добили у неком периоду свог живота, због својих добрих дела или после невоља са којима сте се морали носити
-Ако је на левом длану, рођени сте са анђеоском линијом. 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas