· · Коментари: 0
АСТРО ПРОГНОЗЕ

МЕРКУР и МЕСЕЦ доносе проблеме: Ова четири датума у ФЕБРУАРУ биће ОПАСНА - обратите пажњу!

Дан када Меркур буде у коњункцији са Плутоном биће веома стресан и динамичан дан у коме све може да крене наопако.

1642871812_feb.png
Фото: Пиксабеј

Астролози су предвидели да ће у фебруару бити четири "опасна" дана који многима могу донети проблеме и превирања.

Међутим, они не морају нужно бити такви, много зависи од тога како се осећате у вези са оним што се дешава.

Прочитајте још: Три двојке у 2022. години доносе нешто ВЕЛИЧАНСТВЕНО: На који начин може да вам се промени СУДБИНА?

11. фебруар - Меркур у коњункцији са Плутоном

Коњункција је најдисхармоничнији и најагресивнији аспект планета. У тој позицији, тј. на истој страни Земље биће и Меркур и Плутон 11. фебруара и налазиће се веома близу један другом. Као резултат тога, добијамо веома стресан и динамичан дан у коме све може да крене наопако. Не ослањајте се на срећу, јер можда је уопште неће бити. Ово је дан када само чиста логика и разум треба да воде ваше поступке, и ништа друго.

16. фебруар - Венера у коњукцији са Марсом и пуним Месецом

Још једна коњукција, између Марса и Венере стиже нам 16. Фебруара. Према неким астролозима ово може бити чак и опаснији дан од 11. фебруара, јер ће пун Месец у Лаву додати проблеме. Енергетски сукоб Венере и Марса сугерише да нас очекује нагли пад продуктивности у послу и у љубавној сфери, као и брзо нестајање енергије. Ове среде астролози вам саветују да радите само једноставне ствари и да се не бавите новим пројектима.

24. и 25. фебруар - опадајући месец у Стрелцу

Астролози су анализирали положај планета и дошли до закључка да ће нам овај положај донети много проблема. Потрудите се свим силама да не купујете скупе ствари јер вас Месец може намамити да беспотребно трошите, због чега касније можете зажалити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.