Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОГЛЕДАЈТЕ У НЕБО И УРАДИТЕ ОВО: Вечерас је КИША МЕТЕОРА, искористите овај 14.децембар за испуњење жеља и срећу!

Не заборавите да замислите жељу, киша звезда падалица може донети лепу енергију

1671024906_profimedia-0228840003-kisa-meteora.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Киша метеора Геминида (Близанаца), очекује нас вечерас 14.децембра, а донеће енергију креативности и среће. Данас ће у земљину атмосферу ући око 100-120 метеора на сат, што је прилично велики број. Међутим, обзиром да је брзина протока релативно мала, осветљеност метеора је мала, што ће негативно утицати на посматрања. То нас не спречава да погледамо у небо, потражимо звезду падалицу и замислимо жељу. 
Како повољно можемо искористити овај звездани догађај:

Очистите кућу- Уклоните непотребне ствари, ослободите свој простор од нереда, а можете и променити распоред намештаја. Обришите прашину, и створите простор да га испуне мир, срећа и хармонија. Можете купити нешто ново од кућних додатака.

Прочитајте још: Хороскоп за среду, 14. децембар: Шкорпије смањите тензију, Девице стрпљиво чекајте успех

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Венера у Јарцу од 10.12. до 2.1.2023: Доноси фаталне привлачности на најнеочекиванијим местима

Повежите се са вољенима- Уз добру комуникацију, разумевање и присутност, помозите некоме коме је помоћ потребна. Останите близу својих чланова породице ако сте у могућности, ово ће благотворно утицати на расположење и срећу.

Рад на себи- Генерално, дан је идеалан за читање књига, учење, саморазвој, креативност. Можете развити нове концепте, уписати курс, створити нешто лепо, сликати и писати поезију и текстове.

Такође, дан је добар за путовања- Метеорска киша је у области сазвежђа Близанаца, па је у дану као што је овај корисно ићи на путовања. Много позитивних емоција добиће они који иду на путовање, или путују у друштву вољене особе или пријатеља. Забава и позитивна енергија вас прате на сваком кораку.


БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas