· · Коментари: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Деми Мур после хирушке интервенције нимало налик себи (ВИДЕО)

Након што је прошетала пистом модне ревије Фенди, глумица Деми Мур је својим непрепознатљивим изгледом, изазвала лавину коментара на друштвеним мрежама о пластичној хирургији.

1611846612_Demi-Mur.JPG
Фото: Принрскрин / Инстаграм / демимооре

Фанови верују да је 58-годишњакиња имала хирушку интервенцију пре него што се појавила на модној писти и у центру пажње у среду током Париске недеље моде. 

Прочитајте још: МИЛОШ БИКОВИЋ показао нову девојку? Фотографије са Мокре Горе све РАЗОТКРИЛЕ (ФОТО)

Глумица је шокирала обожаваоце када је изашла на писту у дубокој јакни са спуштеним раменима и одговарајућим панталонама широких ногавица, које су биле упарене са смелим геометријским минђушама.

Док је дебитовала на писти, многи људи су приметили да изгледа другачије и да су јој јагодице изгледале много јасније и израженије.

Обожаваоци су одмах на Твитеру почели да коментаришу нови изглед славне глумице. Бројни коментари преплавили су друштвене мреже, а неки од њих су: "Чекај, то је Деми Мур? Ух".

Прочитајте још: У Америци се УГОЈИЛА 115 килограма: Позната ПЕВАЧИЦА открива како је за шест месеци СМРШАЛА више од 50 килограма (ФОТО)

Један обожавалац написао је : "Не личи нимало на Деми Мур. А ако је она Деми Мур, хирург који јој је то урадио је надрилекар."

Други обожавалац је питао: "Шта јој се десило са лицем?!?!"

Следећа особа се огласила: "Надам се да је Деми Мур тужила хирурга који јој је то урадио, јер дођавола !!! Прво сам помислила да је она Кејтлин Џенер".

Прочитајте још: Користила име Џорџа Клунија да би резервисала сто у ресторану, а онда је глумац позвао

Поједини су делили фотографије на којима се види како је Деми изгледала пре и после интервенције, пишући: "Деми Мур се појављује у Паризу и нимало не личи на Деми Мур".

А следећи је додао: "Човече, волим Деми Мур. Људи имају право да раде шта желе када је у питању естетска хирургија. Али ... шта?"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.