· · Коментари: 0
ЛОНДОН

Краљица Елизабета има нову МИЉЕНИЦУ: Њена мама је заменила МЕГАН

Краљица Елизабета са миљеницом проводи највише времена на двору.

1612342435_Depositphotos_75357257_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Краљица има осморо унучади: принца Вилијама, принца Харија, Зару Тиндал, Питера Филипс, принцезу Беатриче, принцезу Еугенију, леди Луиз и Џејмса - али постоји једно са којим посебно ужива у дружењу.

Прочитајте још: Пронађен најнеобичнији камен на свету: Истраживачи остали у шоку (ФОТО/ВИДЕО)

Иако су сви рефлекотри углавном усмерени на принчеве Вилијама и Харија, краљица има осморо унучади - и рекла је да је са свима врло блиска. Породица се окупља како би прославила Божић и Ускрс и надокнадила их током лета када одлази на групне празнике.

Краљица има "групу" од осморо унучади!

Вилијам, Хари, Зара, Питер, Беатриче Еугенија, Луиз и Џејмс јако воле своју баку - али рекла је да посебно ужива у дружењу са најмлађима из групе.

Прочитајте још: Ученицу (8) ИЗБАЦИЛИ из школе због једне НЕСПРЕТНЕ изјаве: Директор утврдио да је реч о – сексуалном неморалу!? (ВИДЕО)

Извор тврди да се леди Луис, ћерка принца Едварда и Софије, постала краљичина "миљеница", а одмах поред ње и њен брат Џејмс

Краљици је драго када Луис и Џејмс уживају у Балморалу, а она се посебно зближила са Луиз, која је изгледа постала њено омиљено унуче, а одмах за њом и Џејмс.

Софи и Едвард су заменили Харија и Меган.

Софи и Едвард још више су се укључили у краљевски хуманитарни рад након што су принц Хари и Меган напустили краљевску породицу.

Софија је описана као "тајно оружје" краљевске породице и врло је блиска са војвоткињом од Кембриџа.

Леди Луис (17) је покупила све успехе у школи што импонује краљици. Њена поносна мама је рекла:

- Труди се и надамо се да ће ићи на универзитет. Нећемо је присиљавати, како буде желела. Веома је паметна.

Прочитајте још: Била је проблематична, палила је кућу, покушала самоубиство, а доживотног затвора спасио ју је мајчин дневник

Дама Луиз је врло блиска са баком краљицом и оне имају иста интересовања - деле љубав према домаћинству.

Пошто су ниско на линији наследства, Луиз и Џејмс не користе своје краљевске титуле - иако их имају, па би могли да одлуче да их узму када напуне 18 година. Њихова мајка је  изјавила да је за то мала вероватноћа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.